ANCAR s5 breed.png

Highlights

FINAL beeldmerk DA.png

Productbeschrijving

Ancar S5 behandelunit

 

Het nieuwe ontwerp van de Ancar S5 maakt deze behandeleenheid uniek op de markt. De nieuwe Ancar S5 combineert de professionaliteit en kwaliteit van Scandinavische behandeleenheden met de elegantie van de mediterrane stijl, waardoor Ancar een eigen unieke en authentieke ontwerp heeft gecreëerd. De Ancar S5 is een moderne en geavanceerde behandeleenheid met uitgebreide functies ontworpen om de dagelijkse tandheelkundige behandelingen te vereenvoudigen.

 

De mogelijkheid om te communiceren met de patiënt wordt gemaximaliseerd door de integratie van een nieuw, intuïtief en overzichtelijk Touch Export Pro aanraakscherm. Op die manier kunt u bijvoorbeeld foto’s gebruiken om de details van alle informatie te versterken. Een nieuwe type interactie ontstaat tussen behandelaar en patient waardoor het vertrouwen versterkt.

De zwevende Ancar S5 behandelstoel met compacte rugleuning zorgt ervoor dat het behandelingsgebied goed bereikbaar is en de goed ingestelde instrumentarmen zorgen ervoor dat de behandelinstrumenten ergonomisch te gebruiken zijn.

 

Met het meegeleverde multifunctionele voetpedaal kunnen alle functies van de Ancar S5 worden bediend, denk hierbij aan bijvoorbeeld waterselectie, omkering van de micromotorrotatie, chip-blower functie en stoelbediening. De Ancar S5 ondersteund het gebruik van maximaal zeven behandelinstrumenten.

Wilt u een afspraak maken in de showroom?

Vraag een bezoek aan.

Bekijk andere Ancar modellen.

dentalair showroom 3.png
tandartsstoel.jpg