BPR Swiss is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van geselecteerde tandheelkundige en medische technologieproducten. Door de geschiedenis heen heeft BPR Swiss gestaan voor kwaliteit, mobiliteit en innovatie made in Switzerland.

Als toonaangevende innovator en leverancier van mobiele en draagbare tandheelkundige units heeft BPR Swiss een belangrijke bijdrage geleverd aan tal van toepassingsgebieden in de mobiele tandheelkunde. Dit geldt in het bijzonder voor geriatrische tandheelkunde, tandheelkunde voor patiënten met een handicap, mondgezondheid op school, humanitaire tandheelkunde, tandheelkunde in het leger, tandheelkunde in ziekenhuizen, VIP-tandheelkunde, algemene tandheelkunde, mondhygiëne, kaakchirurgie, orthodontie en nog veel meer.

 

De unieke mobiele en draagbare tandheelkundige behandelingsapparatuur van BPR Swisss maakt een behandelingskwaliteit mogelijk op vele gebieden die zonder BPR-apparaten niet zouden kunnen worden bereikt.

 

Op het gebied van geriatrische tandheelkunde is BPR Swiss bijvoorbeeld de eerste en enige fabrikant ter wereld die tandartsen en mondhygiënisten in staat stelt hun patiënten met volledige prestatie en comfort te behandelen, net als in hun eigen tandheelkundige kliniek.

FINAL beeldmerk DA.png