CASTELLINI PUMA ELI AMBIDEXTROUS

Highlights

FINAL beeldmerk DA.png
Planmeca

Productbeschrijving

Castellini Puma Eli Ambidextrous behandelunit


De Castellini Puma Eli Ambidextrous is een compacte en flexibele behandeleenheid waarmee zowel rechts- als linkshandige mondzorgprofessionals comfortabel in elke positie kunnen werken. Met de mogelijkheid om de instrumentenbrug zowel aan de linker- of rechterzijde te positioneren, kan de Castellini Puma Eli Ambidextrous gemakkelijk van rechts- naar linkshandig gebruik worden omgeschakeld.


Door de essentiële eigenschappen van Castellini Puma Eli Ambidextrous kunnen tandartsen hun dagelijkse werkzaamheden rustig en comfortabel uitvoeren. De Castellini Puma Eli Ambidextrous behandeleenheid is uiterst compact en bevat diverse ergonomische eigenschappen om het behandelingsproces te vergemakkelijken.


De behandeleenheid is uitgerust met een instrumentenpaneel met touchscreen display en geïntegreerde röntgenviewer. Via het aanraakscherm zijn alle functies eenvoudig te bedienen en is alle informatie van de verschillende toepassingen gemakkelijk te lezen. Het instrumentenpaneel is compact, wendbaar en gelijkmatig uitgebalanceerd en kan zo worden geplaatst zodat het past bij het type behandeling en de manier van werken van de tandarts.

Wilt u een afspraak maken in de showroom?
Vraag een bezoek aan.
Bekijk andere Castellini  modellen.
dentalair showroom 3.png
tandartsstoel.jpg