CASTELLINI SKEMA 6

Highlights
FINAL beeldmerk DA.png
Planmeca
Produkt beschrijving

Castellini Skema 6 behandeleenheid


De Castellini Skema 6 is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veelzijdige tandartsen, implantologen en endodontologen. Het laat tandartsen toe gespecialiseerde disciplines op te pakken, waarbij ze kunnen vertrouwen op geavanceerde technologieën en uitzonderlijk gebruiksgemak van de Catellini Skema 6.


De kracht van de Castellini Skema 6 is de flexibiliteit en aanpassingsvermogen aan alle denkbare situaties in de praktijk. De Skema 6 is ontworpen om de interactie met de apparatuur tijdens de behandeling soepel te laten verlopen, zodat de behandelaar zich beter kan concentreren op het welzijn de patiënt.


Het intuïtieve bedieningspaneel is eenvoudig te bedienen. Op elk moment kan de behandelaar vooraf ingestelde maximum snelheden van de micro-turbines en de kracht van de afzuiging instellen. Via een groot LCD-beeldscherm is alle informatie van de verschillende toepassingen gemakkelijk te lezen.

De behandelstoel met compacte rugleuning zorgt ervoor dat het behandelingsgebied goed bereikbaar is en het ontwerp van de zitting en de rugleuning verhoogt het comfort van de patiëntenstoel met een zeer resistente structuur, zachte vulling en robuuste bekleding.

Wilt u een afspraak maken in de showroom?
Vraag een bezoek aan.
Bekijk andere Castellini  modellen.
dentalair showroom 3.png
tandartsstoel.jpg