top of page
header_equipment_overige.jpg

Atlas Copco

Copco LFx MED 2.0

product beschrijving

Compacte olievrije zuigercompressoren

De serie zuigercompressoren met een kleine capaciteit van Atlas Copco biedt uw tandartspraktijk een betrouwbare bron van olievrije perslucht voor toepassingen met een relatief lage persluchtafname. De Atlas Copco LFx MED garandeert een bijzonder energiezuinige persluchtproductie door zijn gepatenteerde "Super-flow"-persluchtinlaatsysteem.


100% zuivere perslucht

Perslucht: uw chirurgische praktijk vertrouwt erop dat de gebruikte lucht de gezondheid van de patiënten niet schaadt en de kostbare apparatuur niet beschadigt. Ook voor laboratoriumprocessen is hoogwaardige perslucht vereist. Om te zorgen voor een omgeving waarin bacteriën zich niet goed kunnen vermenigvuldigen, heeft u absoluut zuivere en droge perslucht nodig. Als u kiest voor Atlas Copco’s LFx MED olievrije compressoren met geïntegreerde membraandroger, kunt u rekenen op 100% olievrije, ultra-droge en gefilterde perslucht. De ideale oplossing om een perfect hygiënische en aseptische omgeving te creëren, en om de probleemloze werking van al uw chirurgische en laboratoriumapparatuur ook op de lange termijn te garanderen.

Robuuste betrouwbaarheid

Voor uw gemoedsrust en om ervoor te zorgen dat uw apparatuur op elk moment gebruiksklaar is, is een betrouwbare zuivere-persluchtvoorziening cruciaal. Continu anticiperen op de markt, jarenlange ervaring en technologische innovatie hebben Atlas Copco gemaakt tot wat het bedrijf vandaag de dag is: een toonaangevende mondiale fabrikant van compressoroplossingen. Onze nieuw ontworpen olievrije-persluchtoplossingen voor het afnamepunt bewijzen dat eens te meer, doordat zij zuivere, droge perslucht leveren, en geluidsarm en compact zijn. De op duurzaamheid gerichte constructie en uitgebreide tests garanderen dat de LFx MED 50% meer perslucht levert en een 50% langere levensduur heeft vergeleken met gelijksoortige producten op de markt.

In het hart van uw werkomgeving

· De LFx MED oplossingen van Atlas Copco zijn ontworpen met het oog op uw specifieke werkomgeving. Zij passen in elke ruimte en omgeving, dankzij de volgende kenmerken:

· Geluidsarme werking en compacte bouw;

· Volledig geïntegreerd en vooraf samengebouwd, daardoor minimale installatietijd en -kosten;

· Alle onderhoudswerkzaamheden kunnen eenvoudig vanaf de voorzijde worden uitgevoerd, wat tevens de gebruiksvriendelijkheid vergroot.

Kortom, een verstandige investering voor installaties voor het leveren van chirurgische perslucht van de hoogste kwaliteit.

stoel_alone_1.png

Copco LFx MED 2.0

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page