top of page
header_equipment_overige.jpg

Melag

Vacuklav 41 B+.

product beschrijving

Snel, comfortabel en stand-alone

Deze efficiënte autoclaaf voor tandartspraktijken behaald dezelfde recordtijden als de vrijwel identieke Vacuklav 40 B+. Het is mogelijk om onverpakte instrumenten te steriliseren in slechts 10 minuten en verpakte instrumenten in slechts 17 minuten. Dit is mogelijk dankzij de innovatieve dubbele kamer technologie en gebruikmakend van het "Class B"-programma.


De Vacuklav 41 B+ heeft een gefractioneerd voorvacuüm proces en een intensief navacuüm droogproces, waardoor hij geschikt is om onverpakte/verpakte massieve en complex holle (type A) instrumenten te steriliseren.

Een heel bijzondere voordeel is de geïntegreerde software voor de goedkeuring, etikettering en tracering van de gesteriliseerde instrumenten, een extra veiligheid voor de tandarts en patiënten.


Intuïtief in gebruik

De extra grootte van de kleuren-touch display maakt het werk gemakkelijker en helpt bij het voorkomen van fouten in de praktijkvoering. Meldingen worden duidelijk op het beeldscherm weergegeven, volg simpelweg de instructies en geniet van het werk in een sterilisatiekamer. Verwerking van instrumenten in overeenstemming met de voorschriften van de Robert-Koch Instituut was nog nooit zo eenvoudig!

stoel_alone_1.png

Vacuklav 41 B+.

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?

Dentalair Dordrecht​: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00

Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

bottom of page