Extra-orale diagnostiek
FINAL beeldmerk DA.png
Product beschrijving

Carestream CS 9300 – Extraorale röntgenapparaat voor CBCT, panoramische en  Cephalometrische beeldvorming


De Carestream 9300 combineert 2D- en 3D-mogelijkheden, van panorama tot CBCT, en omvat alle beeldvormingsbehoeften van uw tandartpraktijk in één systeem. Met panoramabeeldvorming, zeven selecteerbare 3D-afmetingen en optionele cephalometrische beelden produceert de Carestream CS 9300 in elke modaliteit beelden met een hogere nauwkeurigheid, waardoor u tijdens elk anatomisch onderzoek onder alle hoeken kunt kijken met één-op-één nauwkeurigheid.

Met een beeldresolutie tot 90 μm, kunt u waardevolle diagnostische informatie verzamelen voor een reeks klinische toepassingen, zoals focused-field, enkelvoudige kaak, tweevoudige kaak, enkelvoudig en tweevoudig temporomandibulair gewricht, dubbele kaak, sinus en maxillofaciaal.


De Carestream CS 9300 geeft specialisten meer controle over het beperken van de blootstelling van patiënten aan straling. Wanneer cone beam CT wordt gebruikt voor het vastleggen van beelden, worden bestralingsdoses toegediend die lager zijn dan bij conventionele CT-eenheden. Met dit systeem kan de gebruiker bovendien het beeldvormingsgebied instellen – op basis van klinische behoeften – om verdere blootstelling aan straling te beperken. Bovendien worden beelden, afhankelijk van het gekozen gezichtsveld, in slechts 12 seconden vastgelegd, waardoor de opnameduur en verstoorde beelden worden verminderd.

De Caresstream CS 9300 is door zijn keuze van FOV de ideale röntgenapparaat voor algemene tandheelkunde, implantologie, endodontie, parodontie en kleine chirurgie.


Voordelen

  • Selecteerbaar gezichtsveld van 5 cm x 5 cm tot 17 cm x 13,5 cm (afhankelijk van de uitvoering)

  • Panorama-, 3D- en optioneel cephalometrische beeldvorming in één oplossing

  • Uitstekende beeldkwaliteit met een resolutie tot 90 μm

  • Intelligente dosismanagement

Wilt u een afspraak maken in de showroom?
Vraag een bezoek aan.
Bekijk andere Extra-orale producten
dentalair showroom 3.png
OPG symbool.png
Carestream CS 9300