Extra-orale diagnostiek

FINAL beeldmerk DA.png
Product beschrijving

Planmeca Viso is een indrukwekkende stap voorwaarts in de evolutie van Cone Beam CT imaging. Met de Planmeca Viso kunnen behandelaars 3D-beelden verkrijgen met aanzienlijk lagere effectieve patiëntdoses zonder een statistische vermindering van de beeldkwaliteit.

Planmeca Viso beschikt over een brede selectie volumegroottes om aan alle klinische behoeften te voldoen, van een enkele tand tot een volledige schedel. De 3D-sensor van de Planmeca Viso is ook volledig geschikt voor 2D-beeldvorming. Met behulp van geïntegreerde camera's en een live patiëntweergave-functie kunt u de patiënt live zien vanaf het bedieningspaneel voor flexibele en exacte FOV-positionering.


Planmeca Viso heeft tevens een nieuwe manier geïntroduceerd om Planmeca ProFace®-gezichtsfoto's te maken. De sensor van het apparaat heeft vier ingebouwde camera's en LED-lichtstrips voor het maken van zeer gedetailleerde 3D-foto's. U kunt ze combineren met intraorale scans en CBCT-beelden van uw patiënt om 3D-behandelplannen te verrijken.


De Planmeca Viso productlijn bestaat uit twee fantastische CBCT röntgenapparaten. Ze bieden allebei een uitstekende beeldkwaliteit en dezelfde geweldige functies. Voor de Planmeca Viso G5 kunnen de volumeformaten vrij worden aangepast tussen 3x3 en 20x17 cm, terwijl Planmeca Viso G7 volumeformaten ondersteunt van 3x3 tot 30x30 cm.


Deze innovatieve, veelzijdige en dynamische röntgenapparaten zullen nieuwe mogelijkheden bieden voor tandartsen, kaakchirurgen en overige mondzorgprofessionals.

Wilt u een afspraak maken in de showroom?

Vraag een bezoek aan.

Bekijk andere Extra-orale producten

dentalair showroom 3.png
OPG symbool.png

Planmeca Viso