HEKA DENTAL AVANTGARDE
Highlights
Heka Dental Unicline S
FINAL beeldmerk DA.png
Produkt beschrijving

Heka Dental Avantgarde behandelunit


De Heka Dental Avantgarde behandeleenheid combineert de ergonomische en functionele eigenschappen van de Heka Unic 5D met het design van de Bang & Olufsen ontwerper David Lewis. Het resultaat is een uiterst compacte behandeleenheid ontworpen met een vriendelijke uitstraling naar de patiënten.


De Heka Avantgarde verzekert optimaal contact tussen tandarts en patiënt. En met alle instrumenten bij de hand kan de tandarts continu doorwerken, zonder dat hij het contact met de patiënt verliest. Dit zorgt voor een kalme werkatmosfeer die de patiënt op zijn gemak stelt en voor de tandarts minder belastend is.


De Heka Avantgarde is het bewijs dat een ergonomische behandeleenheid ultralicht en logisch kan zijn. Door veel verschillende technieken te gebruiken is Heka in staat geweest om de lichtheid en het gemak van de behandeleenheid te benadrukken.


In de Avantgarde is nagenoeg geen kunststof verwerkt, maar alleen duurzame materialen als aluminium en gepolijst roestvrij staal. De instrumentenbrug is effectief minimalistisch, ultradun en zonder enige overbodige technische snufjes. De instrumenten met slangen vormen een centraal element bij de ondersteuning van een ergonomische werkhouding.

De behandelstoel met smaller wordende rugleuning zorgt ervoor dat het behandelingsgebied goed bereikbaar is. Door de inklapbare beenleuning kan de patiënt eenvoudig in en uit de behandelstoel stappen en zorgt de speciaal gevormde stoffering voor een prettige zitervaring.

Wilt u een afspraak maken in de showroom?
Vraag een bezoek aan.
Bekijk andere Heka Dental modellen.
dentalair showroom 3.png
tandartsstoel.jpg