HEKA DENTAL CLASSIC 5D

Highlights

Heka Dental Unicline S
FINAL beeldmerk DA.png

Productbeschrijving

Heka Unicline 5D behandeleenheid


De Heka Unicline 5D is een duurzame en flexibele behandeleenheid waarmee zowel rechts- als linkshandige mondzorgprofessionals comfortabel in elke positie kunnen werken. De solide constructie van aluminium en het mooie, strakke Scandinavische design zorgen voor een aangename en ontspannen werkomgeving voor zowel tandarts als patiënt.


De instrumenten met slangen vormen een centraal element bij de ondersteuning van een ergonomische werkhouding. Daarom is elk instrument afzonderlijk uitgebalanceerd met een veer, die het gewicht van het instrument neutraliseert zonder de bewegingsvrijheid te beperken.


Een overzichtelijk display op het bedieningspaneel geeft duidelijk alle informatie en instellingen aan. Met de druktoetsen aan de zijkant van de instrumentenbrug kan bijvoorbeeld de tijdsinstelling, de tijdsduur van de composietlamp, de assistenteoproep en de spittoonfuncties worden bediend.

De behandelstoel met smaller wordende rugleuning zorgt ervoor dat het behandelingsgebied goed bereikbaar is. 


De behandelstoel kan eenvoudig worden versteld door middel van een voetpedaal. Deze unieke gepatenteerde voetbedoening kan vanuit alle richtingen geactiveerd worden, zowel met de rechter- als linkervoet. Zo is het voetpedaal vanuit wisselende werkposities altijd met een ontspannen voet te bedienen.

Wilt u een afspraak maken in de showroom?

Vraag een bezoek aan.

Bekijk andere Heka Dental modellen.

dentalair showroom 3.png
tandartsstoel.jpg