HEKA DENTAL UNICLINE S

Highlights

Heka Dental Unicline S
FINAL beeldmerk DA.png

Productbeschrijving

Heka Unicline S behandelunit


De Heka UnicLine S biedt de patiënt de optimale kans om te ontspannen, terwijl de tandarts en assistent rustig en efficiënt werken. Bij het ontwerpen van de UnicLine S heeft Heka geprobeerd om esthetiek te combineren met functionaliteit. De solide constructie van aluminium en het mooie, strakke Scandinavische design zorgen voor een aangename en ontspannen werkomgeving voor zowel tandarts als patiënt.

Met de mogelijkheid om de instrumentenbrug zowel aan de linker- of rechterzijde te positioneren, kan de Unicline S in slechts enkele seconden van rechts- naar linkshandig gebruik worden omgeschakeld.


Het bedieningspaneel met geïntegreerde LED-Touch aanraaktoetsen en gekleurde sfeerverlichting is gemaakt van gehard glas met een onderplaat van geanodiseerd aluminium. De integratie van aanraaktoetsen en verlichte pictogrammen onder het gehard glas betekent dat de oppervlakten sneller en efficiënter gereinigd kunnen worden. Het zorgt tevens voor een gestroomlijnde look en minder afleiding voor de ogen.

De instrumenten met slangen vormen een centraal element bij de ondersteuning van een ergonomische werkhouding. 


Daarom is elk instrument afzonderlijk uitgebalanceerd met een veer, die het gewicht van het instrument neutraliseert zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Hierdoor kunt u nauwkeurig werken en wordt uw pols en onderarm zo min mogelijk belast.

De behandelstoel met smaller wordende rugleuning zorgt ervoor dat het behandelingsgebied goed bereikbaar is. Door de inklapbare beenleuning kan de patiënt eenvoudig in en uit de behandelstoel stappen en zorgt de speciaal gevormde stoffering voor een prettige zitcomfort.


De behandelstoel kan eenvoudig worden versteld door middel van een voetpedaal. Deze unieke gepatenteerde voetbedoening kan vanuit alle richtingen geactiveerd worden, zowel met de rechter- als linkervoet. Zo is het voetpedaal vanuit wisselende werkposities altijd met een ontspannen voet te bedienen.

Wilt u een afspraak maken in de showroom?

Vraag een bezoek aan.

Bekijk andere Heka Dental modellen.

dentalair showroom 3.png
tandartsstoel.jpg