Highlights

Heka Dental Unicline S
FINAL beeldmerk DA.png

Productbeschrijving

Heka S+ behandelunit


Bij het ontwerpen van de Heka S+ is Heka geslaagd om esthetiek te combineren met functionaliteit. De vertrouwde ergonomische kwaliteit en betrouwbaarheid van de Heka S+ vormen de perfecte keuze voor alle tandartspraktijken die op zoek naar een elegante en ruimtebesparende oplossing. De Heka S+ is ontwikkeld om het praktijkteam maximaal te ondersteunen tijdens de dagelijkse werkzaamheden en biedt een comfortabele behandelervaring voor de patiënten.

De Heka S+ is geheel opgebouwd uit roestvrij staal, geanodiseerd aluminium en gehard glas. Het unieke ontwerp van de Heka S+ komt tot uiting in de strakke lijnen en de glazen oppervlakken met hierin geïntegreerde displays. De integratie van aanraaktoetsen en verlichte pictogrammen onder het gehard glas betekent dat de oppervlakten sneller en efficiënter gereinigd kunnen worden. Het zorgt tevens voor een gestroomlijnde look met meer rust voor de ogen.


De Heka S+ is standaard uitgevoerd met uitgebalanceerde zweeparmen. Elk instrument is afzonderlijk uitgebalanceerd met een veer, die het gewicht van het instrument neutraliseert zonder de bewegingsvrijheid te beperken. U kunt nauwkeurig werken en uw pols en onderarm worden zo min mogelijk belast. Met de mogelijkheid om de instrumentenbrug zowel aan de linker- of rechterzijde te positioneren, kan de Heka S+ in slechts enkele seconden van rechts- naar linkshandig gebruik worden omgeschakeld.


De behandelstoel, met smaller wordende rugleuning zorgt ervoor dat het behandelingsgebied goed bereikbaar is en biedt de behandelaar een flexibel bewegingsbereik van 180 graden rondom de patiënt. Door de inklapbare beenleuning kan de patiënt eenvoudig in en uit de behandelstoel stappen en zorgt de speciaal gevormde stoffering voor een prettige zitcomfort.Wilt u een afspraak maken in de showroom?

Vraag een bezoek aan.

Bekijk andere Heka Dental modellen.

dentalair showroom 3.png
tandartsstoel.jpg