Carestream CS 1500

Product beschrijving

Carestream Dental CS 1500 intraorale camera


De Carestream Dental CS 1500 intraorale camera is het perfecte communicatiemiddel voor iedere mondzorgprofessional. De CS 1500 camera levert alle functies die u nodig heeft voor het maken van scherpe en heldere kleurenopnames. Met het breedste focusbereik beschikbaar (1 mm tot oneindig), kunnen behandelaars zelfs de kleinste details zien, waardoor het stellen van diagnoses en het maken van behandelplannen eenvoudiger en nauwkeuriger gaat dan ooit. Het is een betaalbare manier om de communicatie met patiënten te bevorderen en de acceptatie voor een behandeling te verhogen.


In combinatie met ware autofocus werkt de unieke lenstechnologie van de CS 1500 als het menselijk oog om telkens weer te zorgen voor heldere en gedetailleerde opnames, terwijl het intuïtieve 8-LED verlichtingssysteem automatisch wordt aangepast aan uw belichtingsomstandigheden. Handmatige aanpassingen zijn dus niet meer nodig.

De CS 1500 is verkrijgbaar in zowel configuraties met of zonder bekabeling. De draadloze versie van de CS1500 camera geeft de gebruiker een volledige bewegingsvrijheid.


Kenmerken

· Gepatenteerde echte autofocustechnologie

· Door de ingebouwde WiFi ondersteuning heeft u met de   camera totale bewegingsvrijheid

· De witte LED belichting zorgt voor uniforme en heldere

  verlichting

· Intraorale en extraorale beeldvorming

· Compatibel met computer en videoschermen

· Beschikbaar als vaste en draadloze configuratie

Wilt u een afspraak maken in de showroom?
Vraag een bezoek aan.
Bekijk andere Inta-orale producten
dentalair showroom 3.png