Product beschrijving

Carestream Dental CS 3600 - intraorale mondscanner


De CS 3600 is een geavanceerde intraorale mondscanner van Carestream Dental. Of u in uw praktijk nu restauraties, orthodontische handelingen of implantaties uitvoert, de CS 3600 past zich aan uw wensen aan doordat digitale afdrukken sneller en eenvoudiger kunnen worden gemaakt.


Met de Carestream CS 3600 kan je een volledige kaak plus beetregistratie scannen in nog geen 5 minuten. Uw patiënten brengen minder tijd door in de behandelstoel, terwijl u eenvoudig alle benodigde gegevens verzamelt die u nodig heeftom in een recordtijd een impressie te maken.


De Carestream CS 3600 is tevens voorzien van een Intelligent Matching System waarmee gebruikers vrij de ontbrekende scangegevens voor een gebied in de dataset kunnen invoeren om scannen nog efficiënter te maken. U hoeft hierdoor geen exacte locatie voor het systeem aan te duiden of een specifieke richting te volgen.


De CS 3600 beschikt over speciale workflows voor restauraties, orthodontische handelingen en implantaatgedragen restauraties.


Restauratief: gebruik de scanner als een standalone oplossing en verstuur scans naar het lab van uw keuze of integreer met CS Solutions CAD/CAM restauratie portfolio voor een volledige workflow voor restauraties die in de praktijk gemaakt worden.


Orthodontie: maak snel en eenvoudig digitale modellen voor onderzoeken of voor gebruik tijdens de productie van hulpmiddelen.


Implantaatgedragen restauraties: een speciale workflow die specifiek is ontwikkeld voor het scannen van implantaatgedragen restauraties, ondersteunde abutments en scanbodies.


De voordelen van de CS 3600 op een rij ;

· Poedervrij

· Kleurenscanner

· Snelheid (volledige kaak in 5 minuten)

· Open STL-files (sturen naar wie u wilt)

· Casefee en licentievrij (geen onverwachte extra jaarlijkse of      maandelijkse kosten)

· Steriliseerbare tips in twee groottes

· Toepasbaar voor kroon-en brugwerk, orthodontie en implantologie

· USB-aansluiting (geen trolley nodig)

· Makkelijk in gebruik dus een snelle leercurve

Wilt u een afspraak maken in de showroom?
Vraag een bezoek aan.
Bekijk andere Mondscanners
dentalair showroom 3.png