Product beschrijving

Planmeca Emerald S – de meest geavanceerde intraorale mondscanner van Planmeca


Planmeca Emerald S is een verbeterde versie en opvolger van de Emerald intraorale mondscanner.

Planmeca Emerald S biedt premium en top scansnelheden in alle situaties. De razendsnelle scanner kan taken efficiënt uitvoeren en een gebruiker kan een hele boog in minder dan een minuut scannen.

Met een ongeëvenaarde juistheid en precisie helpt de Planmeca Emerald S gebruikers altijd voorspelbare resultaten te bereiken - van restauraties met één of meerdere eenheden tot volledige bogen.


Planmeca Emerald S biedt een bijzonder snelle en comfortabele scanervaring voor patiënten vanwege zijn kleine formaat en snelheid. De compacte scanner is toonaangevend op het gebied van ergonomie en past precies in uw hand voor ongeëvenaarde ondersteuning tijdens het scannen.

Met twee extra tips ter ondersteuning van de standaardtip is Planmeca Emerald S geschikt voor alle soorten tandheelkundige behandelingen. De dunnere SlimLine-tip maakt het gemakkelijker om achterste tanden te bereiken en interproximale gebieden vast te leggen, terwijl de Cillity-transilluminatietip een uitstekend hulpmiddel is voor het detecteren van cariës.

De naadloze, autoclaafbare en verwisselbare tips van de Planmeca Emerald S maken maatregelen om infecties te voorkomen eenvoudig.


De Planmeca Emerald S is flexibel genoeg om verschillende workflows te ondersteunen. De scanner ondersteunt een breed scala aan behandelingen en specialisaties zoals implantologie, orthodontie, prothetiek en maxillofaciale chirurgie.

Wilt u een afspraak maken in de showroom?
Vraag een bezoek aan.
Bekijk andere Mondscanners
dentalair showroom 3.png