Operatiemicroscopen

KARL KAPS K900

De invoering van de KAPS microscoop-serie


Karl Kaps heeft meer dan 60 jaar ervaring en expertise om, met de meest geavanceerde computer-technologie, een microscoop-systeem voor u samen te stellen die voldoet aan de hoogste kwaliteit. 

De ingenieurs van Kaps begrijpen goed dat een tandheelkundige microscoop een optisch, mechanisch en zintuiglijk hulpmiddel voor u is.  De missie is daarom het creëren van microscopen die hieraan voldoen. 

Kaps heeft een breed scala aan optische accessoires en configuratiemogelijkheden. Onze componenten zijn te integreren met video, fotocamera's, meekijkers en variabiliteit van de positionering voor alle toepassingen. Een Kaps microscoop is daarom makkelijk samen te stellen naar uw individuele wensen!


Balance systeem
Deze koppeling biedt  ultra-soepele, vloeiende en perfecte balans tijdens het instellen van de microscoop. 

Free-Motion-magnetische vergrendeling van de koppelingen 
Door het indrukken van een enkele knop kan de microscoop gewichtloos ingesteld en vergrendeld worden in elk gewenste werkpositie.

Handmatig en gemotoriseerde zoom 
De vergroting is traploos instelbaar, van totaal tot gedetailleerd.

Vario 
Zonder de microscoop hoger of lager te bewegen of het veranderen van de werkpositie blijft het behandelingsgebied in focus te draaien. 

LED 
Deze innovatieve verlichtingsmodule zorgt voor een homogeen verlicht gezichtsveld met een uitstekende kleurweergave en hoog contrast. 

Upgrade van basis microscoop naar een hoger niveau 
Onze ontwerpfilosofie laat ons toe om een upgrade te realiseren van een basis KAPS microscoop systeem naar een Kaps van een
nog hoger niveau.