Operatiemicroscopen

LABOMED PRIMA DNT

Vooruitgang door innovatie


De Prima microscopen van Labomed bieden een nieuwe dimensie op het gebied van prestatie, flexibiliteit en kostenbeheersing voor diagnostisch en chirurgisch tandheelkundig gebruik. Door het design wordt optimaal gebruik gemaakt van ruimte die een behandelkamer biedt. De Prima DNT microscoop van Labomed levert keer op keer topprestaties op diverse tandheelkundige gebieden.


Kwaliteit en ergonomie voor uw tandartspraktijk

De Prima combineert hoogwaardige optische kwaliteit met moderne, ergonomische vormgeving. Het speciaal ontwikkelde optische systeem met apochromatische lenzen levert een scherp en contrastrijk beeld. Een uitgebreid spectrum aan accessoires, zorgt ervoor dat de Labomed Prima DNT microscoop eenvoudig om te bouwen is voor specifieke toepassingen.


Energiezuinig en innovatief design

Innovatief in design blijkt tevens uit de geïntegreerde LED (light emitting diode) koudlichtbron. Dit regelbare verlichting systeem levert een hoeveelheid licht dat helder en krachtig genoeg is om aan de specifieke gebruikerseisen te voldoen. DE 50 Watt LED verlichtingsbron in combinatie met het gepatenteerde optische systeem en de 6 mm glasvezel kabel levert koud licht en een hoeveelheid lumen vergelijkbaar met een 150W halogeenlamp.


De LED koudlichtbron schakelt automatisch uit wanneer de zwenkarm in de bovenste positie, of parkeer-stand, bewogen wordt. De intensiteit van de verlichting is eenvoudig in te stellen door middel van een draaiknop.

FINAL beeldmerk DA.png