PLANMECA COMPACT i5
FINAL beeldmerk DA.png

Het slanke en onderscheidende ontwerp van de Planmeca Compact ™ i5 behandelunit is tijdloos. De productontwikkeling wordt altijd geleid door wat volgens Planmeca bijdraagt aan een goed ontwerp - ergonomie, veiligheid, comfort en esthetiek. In Planmeca Compact i5 behandelstoel zijn deze ontwerpwaarden aangescherpt en geperfectioneerd tot het hoogste niveau.

 

Planmeca Compact i5 maakt het dagelijkse werk vloeiender, comfortabeler en minder stressvol. Het biedt gemakkelijke toegang tot het behandelingsgebied dankzij de zwevende stoel en vernauwde rugleuning, met veel werkruimte voor de assistent. De ergonomie wordt verder ondersteund door de ideale instrumentbalans.

De opvouwbare en automatische beensteun van het apparaat maakt het in- en uitstappen van de stoel eenvoudig voor patiënten.
Het ontwerp van de stoel volgt de vorm van het lichaam en biedt stevige en comfortabele ondersteuning.

 

Bovendien passen de Ultra Relax ™ bekledingen zich aan het gewicht en de lichaamswarmte van de patiënt, wat leidt tot een aangename algehele ervaring.

De praktische ontwerpoplossingen van Planmeca Compact ™ i5 maken infectiecontrole bijzonder eenvoudig, omdat alle essentiële functies netjes zijn georganiseerd, geïntegreerd, geautomatiseerd, geleid en geregistreerd.

 

Een veilige omgeving is gegarandeerd voor zowel het tandheelkundig team als de patiënten. De gladde, uniforme oppervlakken van de tandheelkundige unit maken het schoonmaken eenvoudig en zorgen voor een onberispelijke controle van de externe infectie - een cruciaal element in een veilige tandheelkundige behandeling.

 

De metalen oppervlakken zijn zeer duurzaam en bestand tegen reinigingsmiddelen.