Highlights

configureer tandartsstoel.png
FINAL beeldmerk DA.png
Planmeca i3
Planmeca i3
Planmeca i3
Planmeca i3
Planmeca i3

Productbeschrijving

Planmeca Compact i5 behandeleenheid


De Planmeca Compact i5 behandeleenheid is de ideale toevoeging voor iedere tandartspraktijk. Het compacte, lichte en onderscheidende ontwerp van de Planmeca Compact i5 is tijdloos. Het is de perfecte combinatie van functionaliteit, duurzaamheid, comfort, veiligheid en schoonheid.


Van de soepele armbeweging tot het intuïtieve aanraakscherm met gebruikersinstructies, elk detail is gericht op de gebruiker om de dagelijkse werkzaamheden zo soepel mogelijk te maken

De zwevende behandelstoel, met smaller wordende rugleuning, zorgt ervoor dat het behandelingsgebied goed bereikbaar is en de goed ingestelde instrumentarmen zorgen ervoor dat de behandelinstrumentenergonomisch te gebruiken zijn. Door de inklapbare beenleuning kan de patiënt eenvoudig in en uit de behandelstoel stappen en zorgt de speciaal gevormde stoffering voor een prettige zitervaring.


Alle denkbare bedieningsfuncties om infecties te voorkomen, zijn bij de Planmeca Compact i5 geïntegreerd in het touchscreen bedieningspaneel. Ze helpen het proces tegen infecties te versnellen, wat zorgt voor een snellere doorstroom van patiënten en een hogere kwaliteitsgarantie.

Door de intelligente software-oplossingen van Planmeca kunnen praktijken de doorstroom van patiënten bijhouden, hun capaciteit optimaliseren, het gebruik van hun apparatuur monitoren en snel de gepersonaliseerde instellingen openen.


De Planmeca Compact i5 gaat gegarandeerd lang mee. Het is ontworpen om op elk moment te kunnen worden geüpgraded met nieuwe functies. Daarom is het een goede investering voor de toekomst.

Wilt u een afspraak maken in de showroom?
Vraag een bezoek aan.
Bekijk andere Planmeca modellen.
dentalair showroom 3.png
tandartsstoel.jpg