Planmeca Romexis

Active Key AK 8100

Product beschrijving

Planmeca Romexis, flexibele en intuïtieve alles-in-één tandheelkundige softwarepakket


Planmeca Romexis is een geavanceerd en eenvoudig te gebruiken softwarepakket dat een uitgebreide reeks hulpmiddelen biedt om te voldoen aan de beeldvereisten van elke tandheelkundige faciliteit - van een kleine tandartspraktijk tot een groot ziekenhuis.


Planmeca Romexis biedt de gebruiker de mogelijkheid om beelden te bekijken, te corrigeren en te archiveren en kan ook worden gebruikt om röntgenbeelden te maken met alle huidige en toekomstige digitale röntgenapparatuur van Planmeca.

De baanbrekende Planmeca Romexis software biedt tevens speciaal ontworpen hulpmiddelen voor implantologen, endodontologen, parodontologen, orthodontisten, maxillofaciale chirurgen en radiologen.


Met een complete set gereedschappen verbetert Planmeca Romexis de diagnostische waarde van röntgenfoto's. Veelzijdige functies voor het importeren en exporteren van afdrukken en afbeeldingen zijn ook inbegrepen.

De 3D rendering-weergave van Planmeca Romexis geeft onmiddellijk een overzicht van de anatomie. De afbeeldingen kunnen direct worden bekeken vanuit verschillende projecties of worden omgezet in panoramische afbeeldingen en doorsnedeplakken. Meet- en annotatietools, zoals zenuwkanaaltracering, helpen bij een veilige en accurate behandelingsplanning.


Tevens biedt Planmeca Romexis uitstekende compatibiliteit met andere systemen, waardoor u makkelijk de producten van derden in uw tandartspraktijk kunt gebruiken. TWAIN-ondersteuning en DICOM-standaardconformiteit zorgen ervoor dat deze flexibele software moeiteloos kan worden gebruikt met de meeste systemen. Volledige ondersteuning voor zowel Windows- als Mac OS-besturingssystemen biedt extra vrijheid bij het bedienen van uw praktijk.

Wilt u een afspraak maken in de showroom?
Vraag een bezoek aan.
Bekijk andere Software & Accessoires
dentalair showroom 3.png