Melag Careclave 618

Melag Careclave 618 - Ontdek de voordelen van de unieke 4-in-1-oplossing voor reiniging en desinfectie, verzorging, sterilisatie en documentatie.


De revolutionaire 4-in-1-oplossing van Melag combineert het volledige proces van instrumentreproductie in slechts één apparaat en voldoet zowel aan de norm voor thermische desinfectoren (DIN EN ISO 15883) als voor autoclaven (DIN EN 13060).


1. Reiniging en desinfectie

De Melag Careclave 618 en de Melag Carebox garanderen de beste reinigings- en desinfectieresultaten voor 8 transmissie-instrumenten, profylaxe-handstukken of ZEG-tips in slechts 16 minuten!


2. Verzorging

De Carebox zorgt voorzichtig en tegelijkertijd razendsnel voor het instrumentarium. Maar dat is niet alles: met het unieke ADDcare-zorgstation wordt de spantangverzorging direct op de Careclave uitgevoerd na afloop van het programma.


3. Sterilisatie (klasse B)

Melag Careclave biedt u ook alles wat u van een moderne klasse B-autoclaaf verwacht en zelfs meer: dankzij de gepatenteerde dubbele manteltechnologie en gepatenteerde DRYtelligence kunt u instrumenten tot 11 kg, op maximaal 8 trays of in 4 MELAstore®-containers, in recordtijd steriliseren!


4. Documentatie en goedkeuring

Met ProControl kunt u aantonen dat instrumenten snel, veilig, zonder papier en foutloos zijn gereinigd. Documentatie en goedkeuring vinden direct, zonder enige extra software, op het grote smart touch-display plaats en kunnen gemakkelijk gedeeld worden via een USB-stick of het netwerk.


De Melag Careclave 618 zorgt voor een veilige en efficiënte reiniging van instrumenten, zodat de praktijk zich kan blijven concentreren op wat echt telt: de patiënten! Met Careclave® bespaart u aanzienlijk meer tijd, geld en ruimte in vergelijking met conventionele apparaatcombinaties.


TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmetingen apparaat (B x H x D): 48 x 50 x 65,3 cm (hoogte inclusief display 56,2 cm)

Benodigde vloeroppervlakte: minimaal 60 cm diep tafelblad

Cupmaat: diameter 25 cm x lengte 35 cm

Boilervolume: 18 liter (diameter 25 cm, lengte 35 cm)

Laadhoeveelheden: max. 11 kg instrumenten / 2,0 kg textiel

Gewicht apparaat: 69 kg

Persluchtaansluiting: 4 - 8 bar