Scican STATIM 2000S

De S-cyclus Cassette Autoclaaf


De SciCan STATIM 2000S cassette autoclaaf is de snelste tafelmodel sterilisator op de markt. Statim zal u in staat stellen om uw handstukken te steriliseren in slechts 8 minuten en tussen patiënten door. Dit zal uw effectieve klinische tijd enorm verbeteren.

Het zal ook het aantal handstukken dat u op een gemiddelde dag gebruikt drastisch verminderen van ongeveer zeven naar drie, wat uw natuurlijk geld bespaart.


Goed voor uw gereedschap


De zachtaardige sterilisatie van de Statim en de beperkte tijd waaraan uw waardevolle handstukken zijn blootgesteld in het sterilisatieproces, zullen ook bijdragen aan de verlenging van de levensduur van uw behandelgereedschap en vermindert de onderhoudskosten. Het is een nieuwe formule! Snelheid gelijk aan geldbesparing.


Convectiewarmte droog technologie


De STATIM 2000S maakt gebruik van convectiewarmte om instrumenten te drogen door gebruik te maken van de resterende warmte in het systeem na de sterilisatie . Warmte wordt opgevangen en vrijgelaten in de cassette. Drogen van verpakte instrumenten neemt nu slechts 8 minuten in beslag.