BQE CorrectSit

BQE Comfortmove
Kleuren Score Dental
Kleuren Score Dental 2

Steun in de rug

De CorrectSit ergonomische tandartsstoel / werkstoel is ontworpen ter preventie en bestrijding van rugklachten. De kleine rugsteun verzekert maximale vrijheid en past precies in de holte van de onderrug. De driehoekige zitvorm geeft een betere stand van de wervelkolom hierdoor is minder inspanning nodig.


Eenvoudig

De zitting en rugsteun zijn identiek aan die van de Dynamic maar bewegen niet automatisch met u mee. Het kantelmechanisme van de zitting en de hoogte en diepte van de rugsteun kan eenvoudig worden ingesteld. De instelling is onafhankelijk van uw gewicht of lengte.


Meerdere gebruikers

De CorrectSit is goed inzetbaar voor meerdere gebruikers en niet afhankelijk van een gewichtsafstelling. Zo leent deze stoel zich zeer goed in grotere praktijken, opleidingscentra etc.


Rugklachten: Beter voorkomen dan behandelen!

Alle (werk)stoelen van BQE zijn zodanig ontwikkeld dat eenvoudig een betere zithouding tijdens de werkzaamheden aangenomen kan worden. Hierdoor hebben alle stoelen een duidelijk preventief en curatief karakter. Wetenschappelijke achtergronden, studies en praktijkervaring vormen de basis van de ontwikkeling en productie.