ANCAR s3.png
FINAL beeldmerk DA.png

Highlights

Ancar S3 behandelstoel
Ancar S3 behandelstoel
Ancar S3 behandelstoel
Ancar S3 behandelstoel

Productbeschrijving

Ancar S3 behandelunit

 

Het nieuwe ontwerp van de Ancar S3 maakt deze behandeleenheid uniek op de markt. De nieuwe Ancar S3 combineert de professionaliteit en kwaliteit van Scandinavische behandeleenheden met de elegantie van de mediterrane stijl, waardoor Ancar een eigen unieke en authentieke ontwerp heeft gecreëerd. De Ancar S3 is een moderne en geavanceerde behandeleenheid met uitgebreide functies, ontworpen om de dagelijkse tandheelkundige behandelingen te vereenvoudigen.

 

De mogelijkheid om te communiceren met de patiënt wordt gemaximaliseerd door de integratie van een nieuw, intuïtief en overzichtelijk Touch Export Pro aanraakscherm. Op die manier kunt u bijvoorbeeld foto’s gebruiken om de details van alle informatie te versterken. Een nieuw type interactie ontstaat tussen behandelaar en patiënt waardoor het vertrouwen versterkt.

 

De behandelstoel beschikt over een compacte rugleuning die ervoor zorgt dat het behandelingsgebied goed bereikbaar is. Met het meegeleverde multifunctionele voetpedaal kunnen alle functies van de Ancar S3 worden bediend, denk hierbij aan bijvoorbeeld waterselectie, omkering van de micromotorrotatie, chip-blower functie en stoelbediening. De Ancar S3 ondersteunt het gebruik van maximaal zeven behandelinstrumenten.

Ancar S3 behandelstoel

Wilt u een afspraak maken in de showroom?

Vraag een bezoek aan.

Bekijk andere Ancar modellen.

dentalair showroom 3.png
tandartsstoel.jpg