top of page
Anatom_logo.png

Castellini

Puma Eli Ambidextrous

puma eli ambidextrous

compact en flexibel

De Castellini Puma Eli Ambidextrous is een compacte en flexibele behandeleenheid waarmee zowel rechts- als linkshandige mondzorgprofessionals comfortabel in elke positie kunnen werken. Met de mogelijkheid om de instrumentenbrug zowel aan de linker- of rechterzijde te positioneren, kan de Castellini Puma Eli Ambidextrous gemakkelijk van rechts- naar linkshandig gebruik worden omgeschakeld.

Puma Eli Ambidextrous
Castellini

Via het touchscreen zijn alle functies te bedienen en is alle informatie gemakkelijk te lezen

Castellini

essentiële eigenschappen

puma eli ambidextrous

Door de essentiële eigenschappen van Castellini Puma Eli Ambidextrous kunnen tandartsen hun dagelijkse werkzaamheden rustig en comfortabel uitvoeren. De Castellini Puma Eli Ambidextrous behandeleenheid is uiterst compact en bevat diverse ergonomische eigenschappen om het behandelingsproces te vergemakkelijken.

de passie

van Castellini

Sinds 1935 heeft Castellini door zijn tandheelkundige units een gecombineerd geloof in traditie en technologie getoond. Elegantie, uiterste kwaliteit en zorgvuldige aandacht voor de vele complexe operationele eisen zijn de waarden die een basis vormen voor een concrete designcultuur.


De passie van Castellini voor tandheelkunde komt tot uiting in de stijl van de tandheelkundige units. Castellini vertelt graag een nieuw verhaal - een verhaal dat bestaat uit innovatie, stijl, Italiaans karakter en vooral betrouwbaarheid. Groei is een kenmerk van elk verhaal; het herkennen en erop bouwen is een pluspunt.

meer gevoel

bij de stoel

De behandeleenheid is uitgerust met een instrumentenpaneel met touchscreen display en geïntegreerde röntgenviewer. Via het aanraakscherm zijn alle functies eenvoudig te bedienen en is alle informatie van de verschillende toepassingen gemakkelijk te lezen. Het instrumentenpaneel is compact, wendbaar en gelijkmatig uitgebalanceerd en kan zo worden geplaatst zodat het past bij het type behandeling en de manier van werken van de tandarts.

meer informatie

contact

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?


Dentalair Dordrecht: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00


Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

bottom of page