Werkwijze

LR Plattegrond
slider-werkwijze-2

ONTWERPEN

1

Stijl &
beleving

Heeft u (ver)bouwplannen voor uw praktijk en/of wilt u uw praktijk gaan inrichten met (maatwerk) interieur, dan heeft u vast specifieke behoeften en ideeën. Wij starten voor aanvang van een project met de inventarisatie van uw specifieke behoefte en uw ideëen. We bezoeken uw praktijkruimte en bestuderen de bouwkundige en functionele mogelijkheden. Verder verzamelen wij informatie over de gewenste uitstraling, de ‘look & feel’ en de beleving die u wilt bereiken in de praktijk.

 

Aan de hand van deze inventarisatie formuleren we een duidelijk pakket van eisen. Hiermee hebben we de basis voor het maken van een eerste planning en budget.

 

In het eerste schetsontwerp worden uw wensen en pakket van eisen verder uitgewerkt. Samen met u bekijken en bespreken we dit eerste ontwerp.

Na deze afspraak wordt het schetsontwerp aangepast zodat deze aansluit bij uw wensen.

UITWERKEN

Schermafbeelding 2020-07-13 om 15.06.42.
slider-werkwijze-1

2

Na de ontwerpfase moeten we nog enkele cruciale stappen nemen voordat we een definitieve offerte op maat voor u kunnen maken. In deze fase wordt er onder andere nagedacht over aanvragen van vergunningen, toetsing van het bestemmingsplan en de financiële planning. Verder gaan we op zoek naar de optimale balans tussen esthetiek en functionaliteit.

Het materiaal-en kleurgebruik, verlichting, afwerking, geluidsisolatie, koeling en verwarming, maatwerk interieur worden onder andere besproken.

 

Aan elk detail wordt gedacht en alles moet tot in de puntjes worden geregeld. Nadat we samen akkoord zijn, worden de definitieve offertes voor u gemaakt.

Tot in detail
geregeld

BOUWEN

3

Eén duidelijke
aanspreekpunt

Nadat u de offertes heeft getekend, start de werkvoorbereiding van de bouw. De werktekeningen, exacte planning en de bestelling van materialen worden in gang gezet.

De werktekeningen en planning worden met u afgestemd.  De projectleider zorgt voor het bewaken van de planning en is uw vaste aanspreekpunt gedurende het gehele bouwproject.

 

Een verbouwing is een intensieve bezigheid. Ons Dentalbouw team ontzorgt u tijdens het gehele bouwtraject zodat u niet voor verrassingen komt te staan en op ons kunt vertrouwen. 

INRICHTEN

4

stoel 2.png

Nadat uw (ver)bouwing van uw praktijk is afgerond, is het inrichten van uw praktijk met apparatuur en (maatwerk) meubilair een belangrijke stap. Onze specialisten op de equipment afdeling en onze interieurbouw afdeling helpen u hiermee heel graag verder.

 

Met venieuwende en innovatieve ontwerpen, ideëen en concepten kijken onze interieur ontwerpers met een heel ander perspectief naar de inrichting van uw praktijk.

 

In onze interieurbouw fabriek beschikken we over een veelzijdig, modern machinepark waarmee we verschillende materialen kunnen bewerken zoals: hout, metaal, plaat-en draadmaterialen en kunststof (composiet). Van de engineering tot en met de finishing volledig geautomatiseerd.

 

Laat u verrassen met functioneel design, materiaalgebruik,  kleuren en verlichting.

Sfeer & uitstraling

wand groen vrij.png
Stoel design wit vrij.png