top of page
Dentalbouw_slide_04.jpg

BOUW & INTERIEUR

Maakt het  in de praktijk.

contact_dentalair.png

Voor het ontwerpen, verbouwen en/of inrichten van uw tandarts praktijk bent u bij onze Dentalbouw afdeling op het juiste adres.

 

Dentalbouw heeft met eigen ontwerpers, (interieur) bouwers en gekwalificeerde vakmensen een compleet (interieur) bouwteam van 35 mensen, waar elke praktijk op kan bouwen.

over dentalbouw

Met onze moderne interieurbouw fabriek en heel veel specialistische kennis en ervaring in de praktijk, kunnen wij u helpen bij het realiseren van uw droompraktijk.

Wij nemen graag al uw bouwzorgen uit handen; Het ontwerp, detailtekeningen, bouwplanning, bouwoverleg, materiaaladvies, licht, kleuren, ergonomie, routing en nog veel meer.

Dentalbouw maakt het in de praktijk!

Met heel veel motivatie, inspiratie, creativiteit en gevoel voor functie en design, worden uw dromen werkelijkheid.

Bouw en Interieur
Oog voor detal

passie voor maatwerk

Met passie voor maatwerk, creëren wij kwaliteitsmeubels die passen in elke praktijkruimte. Met oog voor de laatste praktijkhygiëne richtlijnen zijn de meubels op maat gemaakt voor iedere klinische ruimte.

Door het gebruik van hoogwaardige materialen, naadloze afwerking, flexibele indelingen en doordachte details, is ons maatwerk interieur de “perfect match” voor iedere praktijk.

Met ons computergestuurde freesmachine worden 3D-tekeningen omgezet naar realiteit.

Daarnaast beschikken we over verschillende moderne apparaten en machines die naadloos kunnen verlijmen en driedimensionale, organische vormen mogelijk worden.

bottom of page