57 jaar
dentalair.

Over ons - Dentalair
Over ons - Dentalair

press to zoom
Over ons - Dentalair
Over ons - Dentalair

press to zoom
Over ons - Dentalair
Over ons - Dentalair

press to zoom
Over ons - Dentalair
Over ons - Dentalair

press to zoom
1/3

Al meer dan 57 jaar is Dentalair een begrip in de tandheelkundige markt in Nederland.

De basis van ons bedrijf werd gelegd door het Scandinavische Atlas Copco. Atlas Copco was haar tijd ver vooruit toen zij in de jaren vijftig een lucht aangedreven tandartsboor, ‘De Dentalair’, introduceerde. Oprichter, J.W. Hagesteijn, werkte destijds bij Atlas Copco en zag kansen voor het product en nam in 1975 de aandelen van dit bedrijfsonderdeel over.

Na verzelfstandiging is Dentalair uitgegroeid tot een full service depot met verschillende (zelfstandige) bedrijfsonderdelen die producten en diensten leveren op gebieden als

verbruiksmaterialen (consumables), equipment, bouw en interieur. Wij zijn trots op ons verleden, maar we zijn nog elke dag gericht op de toekomst.

 

We ontzorgen onze klanten en streven nog elke dag naar verbetering van kwaliteit en vernieuwing binnen alle bedrijfsonderdelen.

 

Ons geheim is onze bijzondere bedrijfscultuur. Ons familiebedrijf bestaat uit hardwerkende, trouwe en meedenkende mensen met grote aandacht voor de klant. We leveren waar de klant behoefte aan heeft. Het totaal ontzorgen van de tandartspraktijk maakt ons tot de ideale allround “assistent” van de mondzorgprofessional.

DE TANDHEELKUNDIGE ZORGPROFESSIONAL,

100% ONTZORGEN

missie & visie

Tandheelkundige zorg zal in een steeds meer complexe en dynamische omgeving worden verleend. De mondzorgprofessional zoekt naar bredere ondersteuning en full service dienstverlening. Wij geloven in het belang van gastvrijheid! Gastvrijheid maakt dat onze klanten (=gasten) niet alleen zeer tevreden zijn, maar ook graag terugkomen én uiteindelijk ambassadeur worden van Dentalair.

 

KLANTGERICHT WORDT GASTVRIJ!

 

Dentalair streeft ernaar om tandheelkundige professionals middels een full service concept compleet te ontzorgen.

 

Ons doel is om in 2025 het meest gastvrije, full service depot te worden in tandheelkundig Nederland. Wij willen de beste werkomgeving bieden aan mensen die onze hospitality passie delen en samen bieden wij tandartsen ongekende meerwaarde.

De tandheelkundige zorgprofessional, 100% ontzorgen.

missie en visie