top of page
Bouw
bouw_mondzorgcentrumrotterdam_img 01.jpg

01.

stijl en beleving.

Heeft u (ver)bouwplannen voor uw praktijk en/of wilt u uw praktijk gaan inrichten met (maatwerk) interieur, dan heeft u vast specifieke behoeften en ideeën. Wij starten voor aanvang van een project met de inventarisatie van uw specifieke behoefte en uw ideeën. We bezoeken uw praktijkruimte en bestuderen de bouwkundige en functionele mogelijkheden. Verder verzamelen wij informatie over de gewenste uitstraling, de ‘look & feel’ en de beleving die u wilt bereiken in de praktijk.

 

Aan de hand van deze inventarisatie formuleren we een duidelijk pakket van eisen. Hiermee hebben we de basis voor het maken van een eerste planning en budget.

 

In het eerste schetsontwerp worden uw wensen en pakket van eisen verder uitgewerkt. Samen met u bekijken en bespreken we dit eerste ontwerp.

Na deze afspraak wordt het schetsontwerp aangepast zodat deze aansluit bij uw wensen.

ontwerpen

mondzorgcentrumrotterdam_plattegrond.jpg
mondzorgcentrumrotterdam_plattegrond_01.jpg
BouwEnInterieur_03.jpg

Na de ontwerpfase moeten we nog enkele cruciale stappen nemen voordat we een definitieve offerte op maat voor u kunnen maken. In deze fase wordt er onder andere nagedacht over aanvragen van vergunningen, toetsing van het bestemmingsplan en de financiële planning. Verder gaan we op zoek naar de optimale balans tussen esthetiek en functionaliteit.

Het materiaal- en kleurgebruik, verlichting, afwerking, geluidsisolatie, koeling en verwarming, maatwerk interieur worden onder andere besproken.

 

Aan elk detail wordt gedacht en alles moet tot in de puntjes worden geregeld. Nadat we samen akkoord zijn, worden de definitieve offertes voor u gemaakt.

uitwerken

BouwEnInterieur_01.jpg

02.

tot in detail geregeld.

blauwe kuipstoel.png
zwarte tafel.png
Mijn project (1).png

Een harmonieus evenwicht tussen functie en design.

In het centrum van Rotterdam heeft Hardi Mirza een praktijk gerealiseerd waarbij efficiëntie, functie en design elkaar perfect aanvullen. De praktijk is ontworpen met als belangrijkste uitgangspunt, de wensen van de patiënt én het personeel.

bank_4_delen-removebg-preview.png
interieur.jpg

MONDZORG CENTRUM ROTTERDAM

interieur
BouwEnInterieur_04.jpg

bouwen

BouwEnInterieur_06.jpg

03.

Een duidelijk aanspreekpunt

Nadat u de offertes heeft getekend, start de werkvoorbereiding van de bouw. De werktekeningen, exacte planning en de
bestelling van materialen worden in gang gezet. De werktekeningen en planning worden met u afgestemd.


De projectleider zorgt voor het bewaken van de planning en is uw vaste aanspreekpunt gedurende het gehele bouwproject.

BouwEnInterieur_05.jpg
BouwEnInterieur_04.jpg

Een verbouwing is een intensieve bezigheid. Ons bouw- en interieur team ontzorgt u tijdens het gehele bouwtraject zodat u niet voor verrassingen komt te staan en op ons kunt vertrouwen.

Wachtkamer, behandelkamers.png
Wachtkamer, balie (1).png
Wachtkamer, entree.png

04.

Sfeer & uitstraling

Nadat uw (ver)bouwing van uw praktijk is afgerond, is het inrichten van uw praktijk met apparatuur en (maatwerk) meubilair een belangrijke stap. Onze specialisten op de equipment afdeling en onze interieurbouw afdeling helpen u hiermee heel graag verder.

 

Met vernieuwende en innovatieve ontwerpen, ideeën en concepten kijken onze interieur ontwerpers met een heel ander perspectief naar de inrichting van uw praktijk.

In onze interieurbouw fabriek beschikken we over een veelzijdig, modern machinepark waarmee we verschillende materialen kunnen bewerken zoals: hout, metaal, plaat-en draadmaterialen en kunststof (composiet). Van de engineering tot en met de finishing volledig geautomatiseerd.

 

Laat u verrassen met functioneel design, materiaalgebruik,  kleuren en verlichting.

renders.jpg

inrichten

renders
bottom of page