EPE

TANDARTSENPRAKTIJK EPE

Group 101.png

Een heerlijke plek voor patiënt en behandelaar

In zijn zoektocht naar uitbreiding van ruimte voor de praktijk vond Erwin Sundahl de geschikte plek in een nieuwbouwlocatie in het centrum van Epe. Je voelt al direct bij binnenkomst de rustige uitstraling van de praktijk.


“Ik wilde iets hebben dat bij mij past. Een praktijk die laagdrempelig is en een rustige uitstraling heeft. Dat is gewoon goed gelukt”, aldus Erwin. De fotowanden, de grote visgraatvloer en het vele buitenlicht, werken mee aan dat unieke praktijkgevoel. Elke praktijkkamer heeft een eigen afbeelding op de muur. De routing is duidelijk geslaagd. Er is goed nagedacht over de sfeer en functie in deze praktijk. In de wachtkamer kun je niet om de mooie balie én medewerkers heen en aan de grote leestafel voel je je direct op je gemak.


Voor de patiënten heeft de nieuwe praktijk echt de ‘wow’-factor, maar ook voor het hele team is het heerlijk werken. “Het ontwerp heeft direct invloed gehad op de sfeer en dat is te merken aan de collegialiteit en samenwerking in de praktijk.”

Project_ Kessels_007.jpg