top of page
Anatom_logo.png

Anatom

Optimus

duurzaam en betrouwbaar

betrouwbaar en eenvoudig tandartsinstrument

De Anatom Optimus behandelunit is een betrouwbaar en eenvoudig tandartsinstrument om het werk van de tandarts zo makkelijk mogelijk te maken. Al het materiaal is milieuvriendelijk en recyclebaar omdat Anatom heeft gekozen voor aluminium, roestvrij staal en glas. Geen slijtage van kunststof in de loop van de tijd, waardoor veroudering en verkleuring optreedt.

Optimus
Anatom

ergonomie voor (tand)arts, assistent en patiënt

Anatom

topkwaliteit en ergonomie

voor specialisten

De Anatom behandelstoel en behandeltafel staan borg voor de beste anatomische werkhouding (de juiste focusafstand) van arts en assistente in alle (hoofd)professies. Deze kwaliteiten maken de Anatom stoel en tafel tot dé Zweedse patiënt/behandelstoel voor alle specialismen van het hoofd.

de oorsprong van

anatom

De oorsprong, Anatom, had de apparatuur die voorop liep en in de jaren 60 het patiëntenwerk veranderde.


Anatom werkt met bewezen technologie waarvan we weten dat het werkt. De ergonomische innovatie word verfijnd. Hoge hefhoogtes die een staande houding mogelijk maken, mobiele stands die de uitrusting aanpasbaar maken voor rolstoelen en de mogelijkheid om routineonderhoud met eenvoudige handvatten uit te voeren, zijn enkele voorbeelden

het karater

van de unit

De stoel wordt in de tandheelkunde, implantologie alsmede in het merendeel van de Nederlandse ziekenhuizen op de poliklinieken van kaakchirurgie, oogheelkunde, k.n.o. (keel-, neus- en oorheelkunde) en s.e.h. (spoedeisende hulp) gebruikt. Het feit, dat de stoel zowel op zit- als op stahoogte in volledige vlakstelling kan, maakt hem uitermate geschikt als operatietafel.

meer informatie?

contact

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?


Dentalair Dordrecht: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00


Wilt u worden teruggebeld? Klik dan op contact en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

bottom of page