top of page
Anatom_logo.png

Ancar

SD-150

ANCAR Serie 1

SD-150 zweepmodel

Deze stilistische aluminium core installatie is opgebouwd uit componenten die u terugvindt bij de high end aanbieders. Zowel alle essentiële bouwelementen als de meeste overige zijn gebouwd uit anti corrosief aluminium wat uniek is in dit prijs segment.

Een spittooneenheid met een porseleinen spittoonschaal (verwijder baar en autoclaveerbaar), met halfautomatische drinkglasvuller en spittoon rondspoeling.

 SD-150
Ancar

Een volledig aluminium instrumentenbrug, verdraaibaar en in hoogte verstelbaar

Ancar

Stilistische aluminium

met voetschakelaar

Stilistische aluminium core Ancar 3000 stoel voorzien van linker armleuning, een Trendelenburgpositie en een pneumatisch aluminium voetschakelaar voor toerental regeling (traploos) van de micromotoren, aan/uit schakeling van de airrotor/ tandreiniger/ water-, lucht- en spraykoeling. Tevens is het voetpedaal voorzien van eenvoudig te bedienen schuifschakelaar voor het activeren van de stoelposities.

het succes van

ancar

Sinds 1958 vormt de passie voor creatie, innovatie en design de basiselementen van onze activiteit, met als doel professionals uit de sector de hoogste kwaliteit, meest duurzame en best presterende behandelunits te bieden.

Het succes van Ancar gedurende deze bijna 60 jaar geschiedenis is niet van de een of de ander: het is van iedereen!

Alleen echt, eerlijk en professioneel teamwerk is in staat onze ervaring uit te leggen en onze toekomst veilig te stellen.

Instrumentenbrug

verdraaibaar en in hoogte verstelbaar

Een in aluminium uitgevoerde afzuigmodule dubbel scharnierend met 4 posities voor o.a. de grote en kleine afzuigslang met schuifkraan geschikt voor Turbojet en Waterring systeem.

De afzuigmodule is voorzien van bediening van 4 stoelposities.

Een volledig aluminium instrumentenbrug, verdraaibaar en in hoogte verstelbaar met 5 gewichtontlastende veerconstructies.

meer informatie?

contact

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?


Dentalair Dordrecht: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00


Wilt u worden teruggebeld? Klik dan op contact en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

bottom of page