top of page
Anatom_logo.png

Ancar

SD-175

ANCAR Serie 1

SD-175 hangende slangen

Deze stilistische aluminium core installatie is opgebouwd uit componenten die u terugvindt bij de high end aanbieders. Zowel alle essentiële bouwelementen als de meeste overige zijn gebouwd uit anti corrosief aluminium wat uniek is in dit prijs segment.

Een spittooneenheid met een porseleinen spittoonschaal (verwijder baar en autoclaveerbaar), met halfautomatische drinkglasvuller en spittoon rondspoeling.

 SD-175
Ancar

Een volledig aluminium instrumentenbrug, verdraaibaar en in hoogte verstelbaar

Ancar

Stilistische aluminium

met voetschakelaar

De Ancar 3000 is een tandheelkundige behandelstoel met als doel uw patiënten de meest comfortabele behandeling te bieden.

De hoofdsteun van de A-3000 kan worden aangepast aan elke gewenste hoogte, zelfs voor kinderen, waardoor een optimale en comfortabele werkhouding bereikt kan worden. Optioneel kan de Ancar 3000 worden voorzien van een extra armsteun aan de rechterzijde voor extra comfort.

het succes van

ancar

Sinds 1958 vormt de passie voor creatie, innovatie en design de basiselementen van onze activiteit, met als doel professionals uit de sector de hoogste kwaliteit, meest duurzame en best presterende behandelunits te bieden.

Het succes van Ancar gedurende deze bijna 60 jaar geschiedenis is niet van de een of de ander: het is van iedereen!

Alleen echt, eerlijk en professioneel teamwerk is in staat onze ervaring uit te leggen en onze toekomst veilig te stellen.

Instrumentenbrug

verdraaibaar en in hoogte verstelbaar

Een in aluminium uitgevoerde afzuigmodule dubbel scharnierend met 4 posities voor o.a. de grote en kleine afzuigslang met schuifkraan geschikt voor Turbojet en Waterring systeem.

De afzuigmodule is voorzien van bediening van 4 stoelposities.

Een volledig aluminium instrumentenbrug, verdraaibaar en in hoogte verstelbaar met 5 gewichtontlastende veerconstructies.

meer informatie?

contact

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?


Dentalair Dordrecht: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00


Wilt u worden teruggebeld? Klik dan op contact en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

bottom of page