top of page
Anatom_logo.png

Ancar

Ancar Serie 1 - 3000 stoel

Ancar 3000 stoel

met Kit Trendelenburg en verstelbare hoofdsteun

De hoofdsteun kan worden aangepast aan elke gewenste hoogte, zelfs voor kinderen, waardoor een optimale en comfortabele werkhouding bereikt wordt. Bovendien kunnen alle posities van de stoel worden aangepast met het pedaal. Eventueel kan een armsteun worden toegevoegd aan de rechterzijde.

Ancar Serie 1 - 3000 stoel
Ancar

de behandelstoel met als doel uw patiënten de meest comfortabele behandeling te bieden.

Ancar

posities en functies

kunnen eenvoudig worden bediend

De stoelen zijn uitgerust met veiligheidsvoorzieningen aan de basis en de rugleuning om onvoorziene bewegingen te voorkomen en om maximale betrouwbaarheid en veiligheid te garanderen.


De beste kwaliteit materialen in combinatie met de nauwgezette toewijding tot het einde geeft de series 1 behandelunits en stoelen onberispelijke esthetiek naast betrouwbaarheid, duurzaamheid en gebruikstevredenheid.

het succes van

ancar

Sinds 1958 vormt de passie voor creatie, innovatie en design de basiselementen van onze activiteit, met als doel professionals uit de sector de hoogste kwaliteit, meest duurzame en best presterende behandelunits te bieden.

Het succes van Ancar gedurende deze bijna 60 jaar geschiedenis is niet van de een of de ander: het is van iedereen!

Alleen echt, eerlijk en professioneel teamwerk is in staat onze ervaring uit te leggen en onze toekomst veilig te stellen.

het gevoel

van de stoel

De Ancar 3000 is een tandheelkundige de behandelstoel met als doel uw patiënten de meest comfortabele behandeling te bieden. De hoofdsteun kan worden aangepast een elke gewenste hoogte, zelfs voor kinderen.

Door het voetpedaal kunnen alle posities en functies eenvoudig worden bediend. De behandelstoel is standaard uitgerust met veiligheidsvoorzieningen om onvoorziene bewegingen te voorkomen en om maximale betrouwbaarheid en veiligheid te garanderen.

meer informatie?

contact

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?


Dentalair Dordrecht: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00


Wilt u worden teruggebeld? Klik dan op contact en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

bottom of page