top of page
Anatom_logo.png

Ancar

Ancar Serie 1 - 3200 stoel

De orthodontie behandelstoel

met geïntegreerd afzuigsysteem

De Ancar 3200 is een tandheelkundige behandelstoel met als doel uw patiënten de meest comfortabele behandeling te bieden.

de stoel kan worden aangepast aann elke gewenste hoogte, zelfs voor kinderen, waardoor een optimale en comfortabele werkhouding bereikt kan worden.

Ancar Serie 1 - 3200 stoel
Ancar

de behandelstoel met als doel uw patiënten de meest comfortabele behandeling te bieden.

Ancar

posities en functies

kunnen eenvoudig worden bediend

Door middel van het meegeleverde voetpedaal kunnen alle posities en functies van de behandelstoel eenvoudig worden bediend. De Ancar 3200 is standaard uitgerust met veiligheidsvoorzieningen om onvoorziene bewegingen te voorkomen en om maximale betrouwbaarheid en veiligheid te garanderen.


het succes van

ancar

Sinds 1958 vormt de passie voor creatie, innovatie en design de basiselementen van onze activiteit, met als doel professionals uit de sector de hoogste kwaliteit, meest duurzame en best presterende behandelunits te bieden.

Het succes van Ancar gedurende deze bijna 60 jaar geschiedenis is niet van de een of de ander: het is van iedereen!

Alleen echt, eerlijk en professioneel teamwerk is in staat onze ervaring uit te leggen en onze toekomst veilig te stellen.

het gevoel

van de stoel

De Ancar 3200 is een tandheelkundige de behandelstoel met als doel uw patiënten de meest comfortabele behandeling te bieden. De behandelstoel is standaard uitgerust met veiligheidsvoorzieningen om onvoorziene bewegingen te voorkomen en om maximale betrouwbaarheid en veiligheid te garanderen.

meer informatie?

contact

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?


Dentalair Dordrecht: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00


Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

bottom of page