top of page
Anatom_logo.png

Ancar

S-Line - RC

Ontspannen patiënten

Waarom een relax stoel

De automatische beensteun maakt het gemakkelijker voor patënten om de stoel in en uit te stappen, wat zorgt voor een soepele workflow. Het biedt ook uitstekend comfort en is praktisch voor arts-patiënt consulten en prothetische behandelingen. De opklapbare beensteun maakt de toegang voor patiënten gemakkelijk en zorgt voor een comfortabele rechtop zittende positie voor en na de behandeling.

S-Line - RC
Ancar

De stoel waar je makkelijk in- en uitstapt

Ancar

Persoonlijk consult

Gemakkelijk in- en uitstappen

Met de verstelbare relax stoel kunt u uw eerste gesprek met de patiënt in een comfortabele zithouding houden, terwijl u oogcontact houdt. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer die

vertrouwen opbouwt en de angst van de patiënt vermindert. De opvouwbare beensteun maakt het in- en uitstappen ongelooflijk gemakkelijk – vooral belangrijk voor ouderen en lichamelijk gehandicapte patiënten. Om het in- en uitstappen van de patiënt verder te ondersteunen, is de stoel uitgerust met roterende armleuningen.

het succes van

ancar

Sinds 1958 vormt de passie voor creatie, innovatie en design de basiselementen van onze activiteit, met als doel professionals uit de sector de hoogste kwaliteit, meest duurzame en best presterende behandelunits te bieden.

Het succes van Ancar gedurende deze bijna 60 jaar geschiedenis is niet van de een of de ander: het is van iedereen!

Alleen echt, eerlijk en professioneel teamwerk is in staat onze ervaring uit te leggen en onze toekomst veilig te stellen.

Ook interessant?

S Line dental cart

Onze S Line dental cart wordt gekenmerkt door ultieme mobiliteit en de minste impact op de patiënt. Het heeft het nieuwste instrumenten tray ontwerp wat resulteert in een minimalistische uitstraling.


De nieuwe instrumenten cart heeft een minimalistisch ontwerp met een nieuw instrumentafgiftesysteem waarmee u de positie van de instrumenthouders kunt

aanpassen voor een betere levering, betere controle en minder belasting van de polsen. De C-versie wordt ook geleverd met een optionele roterende instrumentenbak, om uw werk nog meer te vereenvoudigen.

meer informatie?

contact

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?


Dentalair Dordrecht: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00


Wilt u worden teruggebeld? Klik dan op contact en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

bottom of page