top of page
Anatom_logo.png

Ancar

S-Line Cart

Mobiele workflow

S Line dental cart

Onze S Line dental cart wordt gekenmerkt door ultieme mobiliteit en de minste impact op de patiënt. Het heeft het nieuwste instrumenten tray ontwerp wat resulteert in een minimalistische uitstraling. De nieuwe instrumenten cart heeft een minimalistisch

ontwerp met een nieuw instrumentafgiftesysteem waarmee u de positie van de instrumenthouders kunt aanpassen voor een betere levering, betere controle en minder belasting van de polsen. De C-versie wordt ook geleverd met een optionele roterende instrumentenbak, om uw werk nog meer te vereenvoudigen.

S-Line  Cart
Ancar

Eenvoudig in hoogte aan te passen door simpelweg aan de knop te draaien

Ancar

Verstelbare instrumentenhouders

Handmatige oriëntatie

de instrumenthouders kunnen handmatig worden georiënteerd, zodat u de presentatie van het instrument kunt configureren op basis van uw werkpositie. Om meer comfort te krijgen en de instrumenten gemakkelijker te vinden. Zonder te hoeven kijken en om het risico van letsel van uw hand met de punt te vermijden.

het succes van

ancar

Sinds 1958 vormt de passie voor creatie, innovatie en design de basiselementen van onze activiteit, met als doel professionals uit de sector de hoogste kwaliteit, meest duurzame en best presterende behandelunits te bieden.

Het succes van Ancar gedurende deze bijna 60 jaar geschiedenis is niet van de een of de ander: het is van iedereen!

Alleen echt, eerlijk en professioneel teamwerk is in staat onze ervaring uit te leggen en onze toekomst veilig te stellen.

S Line dental cart

Hygiëne en ontwerp

Hygiëne

De handgrepen, het hulpblad en de instrumentensteun zijn volledig afneembaar en autoclaveerbaar. De detectie van instrumenten gebeurt door middel van een optische sensor, die de selectie van het instrument mogelijk maakt zonder fysiek contact en daardoor hoeken elimineert.


Ontwerp

Het minimalistische ontwerp van de cart minimaliseert de impact op de patiënt, terwijl de verfijnde lijnen van de rest van de unit zorgen voor een meer ontspannen look en feel.

meer informatie?

contact

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?


Dentalair Dordrecht: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00


Wilt u worden teruggebeld? Klik dan op contact en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

bottom of page