top of page
Anatom_logo.png

Ancar

S-Line S5

Ancar S Line - S5

S staat voor Smart, Sterk en Sensationeel

De S5 is de meest complete optie en biedt meer comfort voor de gebruiker. Het heeft een op de vloer gemonteerde hydric box waaraan de patiëntenstoel hangt. Hierdoor is de ruimte onder de stoel helemaal vrij, waardoor u meer ruimte heeft om het pedaal in de gewenste standen te zetten en u dus meer ergonomische werkposities en beenruimte heeft. De kers op de taart is de mogelijkheid om te kunnen kiezen tussen een standaard stoel of een knee-break stoel.

S-Line S5
Ancar

U kunt uw favoriete instrument-stijl kiezen: W (zweepsysteem), H (hanging hoses of hangende slangen) of C (dental cart).

Ancar

Zijdelingse of zwevende patiëntenstoel

maximaliseert de beenruimte

De zijwaartse of zwevende stoel maximaliseert de beenruimte voor zowel tandarts als assistent waardoor het hele team zo dicht mogelijk bij de patiënt kan komen. Het biedt ook meer verschillende posities om het voetpedaal te positioneren en zo musculoskeletale stress te voorkomen.

het succes van

ancar

Sinds 1958 vormt de passie voor creatie, innovatie en design de basiselementen van onze activiteit, met als doel professionals uit de sector de hoogste kwaliteit, meest duurzame en best presterende behandelunits te bieden.

Het succes van Ancar gedurende deze bijna 60 jaar geschiedenis is niet van de een of de ander: het is van iedereen!

Alleen echt, eerlijk en professioneel teamwerk is in staat onze ervaring uit te leggen en onze toekomst veilig te stellen.

Touch Expert Pro

7 inch kleuren touchscreen

  • Bediening van uw instrumenten en behandellamp.

  • Met de mogelijkheid gebruikersprofielen met hun eigen instellingen in te stellen.

  • Aanpasbaar met uw bedrijfsgegevens, logo, datum en tijd.

  • Upload van röntgenfoto's en foto's, visualisatie van afbeeldingen, video's en handleidingen van het apparaat.

  • Programmering van werkparameters van de scaler in endo, perio, scaler, werkbereik en lichtintensiteit in de instrumenten.

meer informatie?

contact

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?


Dentalair Dordrecht: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00


Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

bottom of page