top of page
Anatom_logo.png

Ancar

Serie 1 SD-25 Cart

Serie 1 SD-25 Cart

met 3000 stoel

Deze stilistische aluminium core installatie is opgebouwd uit componenten die u terugvindt bij de high end aanbieders. Zowel alle essentiële bouwelementen als de meeste overige zijn gebouwd uit anti corrosief aluminium wat uniek is in dit prijs segment.

Serie 1  SD-25 Cart
Ancar

Een cart volledig uitgevoerd in aluminium

Ancar

in aluminium uitgevoerd

geschikt voor Turbojet en Waterring systeem

Een in aluminium uitgevoerde afzuigmodule dubbel scharnierend met 4 of 2 posities voor o.a. de kleine en grote afzuigslang met schuifkranen (exclusief separatievat) geschikt voor Turbojet en Waterring systeem. De afzuigmodule is voorzien van bediening van drinkglas, rondspoeling en stoelposities.

het succes van

ancar

Sinds 1958 vormt de passie voor creatie, innovatie en design de basiselementen van onze activiteit, met als doel professionals uit de sector de hoogste kwaliteit, meest duurzame en best presterende behandelunits te bieden.

Het succes van Ancar gedurende deze bijna 60 jaar geschiedenis is niet van de een of de ander: het is van iedereen!

Alleen echt, eerlijk en professioneel teamwerk is in staat onze ervaring uit te leggen en onze toekomst veilig te stellen.

CD-25

SD-25 cart

Deze volledig in aluminium uitgevoerde verrijdbare installatie is te monteren in combinatie met de geïntegreerde stoelbox van de Ancar 3000 behandelstoel en bestaat uit:


  • Een controlebox, in hoogte verstelbaar met 5 hangende slangen t.b.v. het instrumentarium.

  • Een voetschakelaar voor toerentalregeling (traploos) van de micromotoren, aan/ uitschakeling van de airrotor/ tandreiniger/ water, lucht, en spraykoeling en een separaat te plaatsen aansluitbox voorzien van trafo hoofdschakelaar en reduceerventielen.

  • Inclusief 3-functiespuit en haakse tip.

  • Een Multiflex 4-kanalen Lux airrotor aansluiting met koudlicht.

  • · Een borstelloze Bienair Micromotor MCX met licht (1000-40.000 rpm max 2,5 Ncm).

meer informatie?

contact

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?


Dentalair Dordrecht: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00


Wilt u worden teruggebeld? Klik dan op contact en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

bottom of page