top of page
Anatom_logo.png

BPR SWISS

combi cart clinic

BPR SWISS

combi cart clinic

De mobiele behandeleenheden van BPR Swiss zijn de perfecte partners voor tandheelkundige zorg op locatie, zoals in het ziekenhuis, verpleeghuis of een andere zorginstelling.

De BPR Swiss Combi-Cart Clinic is een tandheelkundige behandelingscart met 3 behandelingsinstrumenten en twee afzuigeenheden in een eenvoudig transporteerbare cart. De krachtige, olievrije compressor garandeert u ononderbroken en stille service.

combi cart clinic
BPR SWISS

combi-port premium is ongeëvenaard in flexibiliteit en kwaliteit

BPR SWISS

Combi-Cart Clinic

plug-and-use bediening

De BPR Swiss Combi-Cart Clinic is gebaseerd op een plug-and-use bediening. Het apparaat vereist geen technische installatie en kan direct worden gebruikt om uw patiënten te behandelen. Gebruikers kunnen tevens de Combi-Cart Clinic moeiteloos van de ene kamer naar de volgende verplaatsen.

kwaliteit, mobiliteit en innovatie

made in Switzerland

Als toonaangevende innovator en leverancier van mobiele en draagbare tandheelkundige units heeft BPR Swiss een belangrijke bijdrage geleverd aan tal van toepassingsgebieden in de mobiele tandheelkunde. Dit geldt in het bijzonder voor geriatrische tandheelkunde, tandheelkunde voor patiënten met een handicap, mondgezondheid op school, humanitaire tandheelkunde, tandheelkunde in het leger, tandheelkunde in ziekenhuizen, VIP-tandheelkunde, algemene tandheelkunde, mondhygiëne, kaakchirurgie, orthodontie en nog veel meer.

specificaties

combi cart clinic

  • All-in-one, zelfvoorzienend, mobiel

  • Maximale capaciteit van alle handstukken

  • Afzuiging met hoge capaciteit

  • Stille, olievrije compressor

  • Afmetingen: 535 x 580 x 960 mm

  • Totale gewicht: 55 kg

meer informatie

contact

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?


Dentalair Dordrecht: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00


Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

bottom of page