top of page
Anatom_logo.png

Castellini

Ambidextrous Compact Single Chair

Puma Eli Ambidextrous Compact

Ortho/Mondhygiëne

De Castellini Puma Eli Ambidextrous Compact is een mondhygiëne behandeleenheid met een slank design en smalle rugleuning die de behandelaar veel bewegingsvrijheid biedt.

De Castellini Puma Eli Ambidextrous Compact is uitgerust met een dubbel articulerende assistentenarm incl. schakelunit, lamp en stoelbediening, voorzien van 4 posities (optioneel 5):​

  • Een 3-functiespuit met steriliseerbare Titanium buitenhuls.

  • Een handypower koolborstelloze micromotor met LED licht en steriliseerbare buitenhuls (exclusief hand- en hoekstuk).

  • Grote en kleine afzuigslang gemonteerd met kranen

Ambidextrous Compact Single Chair
Castellini

‘de unit voor de vooruitstrevende mondhygiënist’

Castellini

De assistentenarm

zowel links als rechtshandig

Met de mogelijkheid om de assistentenarm zowel aan de linker- of rechterzijde te positioneren, kan de Castellini Puma Eli Ambidextrous Compact gemakkelijk van rechts- naar linkshandig gebruik worden omgeschakeld.​

  • Voor links- als rechtshandig gebruik

  • Geweldige veelzijdigheid in elke positie

  • Intuïtief en makkelijk te bedienen touchscreen display

  • Inclusief aansluitingen EMS Prophylaxis Master

  • Beproeft betrouwbaar

de passie

van Castellini

Sinds 1935 heeft Castellini door zijn tandheelkundige units een gecombineerd geloof in traditie en technologie getoond. Elegantie, uiterste kwaliteit en zorgvuldige aandacht voor de vele complexe operationele eisen zijn de waarden die een basis vormen voor een concrete designcultuur.


De passie van Castellini voor tandheelkunde komt tot uiting in de stijl van de tandheelkundige units. Castellini vertelt graag een nieuw verhaal - een verhaal dat bestaat uit innovatie, stijl, Italiaans karakter en vooral betrouwbaarheid. Groei is een kenmerk van elk verhaal; het herkennen en erop bouwen is een pluspunt.

Venus E LED

patiënt behandellamp

Standaard geleverd met 3-assige beweging, frontpaneel, verwijderbare handgrepen en zes LED-bronnen om schaduwen te minimaliseren. Ook de lichtintensiteit kan via het sensorbereik worden ingesteld. Met de No Touch-sensor kan de gebruiker de lamp in- en uitschakelen zonder een knop aan te raken.

meer informatie

contact

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?


Dentalair Dordrecht: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00


Wilt u worden teruggebeld? Klik dan op contact en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

bottom of page