top of page
Anatom_logo.png

Castellini

Puma Eli Ambidextrous Compact

puma eli Ambidextrous

Compact behandelunit

Castellini Puma Eli Ambidextrous Compact behandelunit, de unit voor het meerkamer-concept en mondhygiëne.Ook is het een tandheelkundige behandeleenheid met een slank design en smalle rugleuning die de behandelaar veel bewegingsvrijheid biedt.

Puma Eli Ambidextrous Compact
Castellini

Via dit touchscherm zijn alle functies eenvoudig te bedienen.

Castellini

instrumentenbrug

met uitgebalanceerde zweeparmen

De Castellini Puma Eli Ambidextrous Compact is uitgerust met een instrumentenbrug met optimaal uitgebalanceerde zweeparmen en een geïntegreerde touchscreen display. Via dit touchscherm zijn alle functies eenvoudig te bedienen en zijn alle klinische gegevens gemakkelijk te lezen. Met de mogelijkheid om de instrumentenbrug zowel aan de linker- of rechterzijde te positioneren, kan de Castellini Puma Eli Ambidextrous Compact gemakkelijk van rechts- naar linkshandig gebruik worden omgeschakeld.

de passie

van Castellini

Sinds 1935 heeft Castellini door zijn tandheelkundige units een gecombineerd geloof in traditie en technologie getoond. Elegantie, uiterste kwaliteit en zorgvuldige aandacht voor de vele complexe operationele eisen zijn de waarden die een basis vormen voor een concrete designcultuur.


De passie van Castellini voor tandheelkunde komt tot uiting in de stijl van de tandheelkundige units. Castellini vertelt graag een nieuw verhaal - een verhaal dat bestaat uit innovatie, stijl, Italiaans karakter en vooral betrouwbaarheid. Groei is een kenmerk van elk verhaal; het herkennen en erop bouwen is een pluspunt.

De reactie

van een actie

De Castellini Puma Eli Ambidextrous Compact is nu verkrijgbaar voor een speciale actieprijs van €17.500,- excl. BTW (i.p.v. €24.080,-). U kunt t/m 30 juni 2022 profiteren van deze speciale aanbieding.

meer informatie

contact

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?


Dentalair Dordrecht: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00


Wilt u worden teruggebeld? Klik dan op contact en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

bottom of page