top of page
Anatom_logo.png

Castellini

Puma Eli R

castellini puma eli r

behandeleenheid

Door de eigenschappen van deze behandeleenheid kunnen tandartsen hun dagelijkse werkzaamheden rustig en comfortabel uitvoeren. De Puma Eli R is uiterst betrouwbaar, compact en bevat diverse ergonomische eigenschappen om het behandelingsproces te vergemakkelijken.

Puma Eli R
Castellini

uitgerust met een nieuw instrumentenpaneel met touchscreen display en geïntegreerde röntgenviewer.

Castellini

touchscreen

eenvoudig te bedienen

Via het aanraakscherm zijn alle functies eenvoudig te bedienen en is alle informatie van de verschillende toepassingen gemakkelijk te lezen. Het instrumentenpaneel is compact, wendbaar en gelijkmatig uitgebalanceerd en kan zo worden geplaatst dat het past bij het type behandeling en de manier van werken van de behandelaar.

de passie

van Castellini

Sinds 1935 heeft Castellini door zijn tandheelkundige units een gecombineerd geloof in traditie en technologie getoond. Elegantie, uiterste kwaliteit en zorgvuldige aandacht voor de vele complexe operationele eisen zijn de waarden die een basis vormen voor een concrete designcultuur.


De passie van Castellini voor tandheelkunde komt tot uiting in de stijl van de tandheelkundige units. Castellini vertelt graag een nieuw verhaal - een verhaal dat bestaat uit innovatie, stijl, Italiaans karakter en vooral betrouwbaarheid. Groei is een kenmerk van elk verhaal; het herkennen en erop bouwen is een pluspunt.

meer gevoel

bij de stoel

Het ontwerp van de zitting en de rugleuning, met een zeer resistente structuur, zachte vulling en robuuste bekleding verhoogt het comfort van de behandelstoel.

De Castellini Puma ELI R is de juiste oplossing voor wie op zoek is naar intrinsieke betrouwbaarheid en kwaliteit.

meer informatie

contact

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?


Dentalair Dordrecht: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00


Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

bottom of page