top of page
Anatom_logo.png

Gigadent

TOPCARTmobil 4+

duurzame en betrouwbare

behandeleenheid voor mobiel gebruik

De TOPCARTmobil 4+ is een duurzame en betrouwbare behandeleenheid voor mobiel gebruik en biedt u onbeperkte mogelijkheden om kwalitatieve mondzorg te kunnen leveren.


De behuizing van de TOPCARTmobil 4+ is gemaakt van hoogwaardig staal, afgewerkt met een poedercoating, en is verkrijgbaar in verkeerswit of metallic zilver. ook kan deze uitgerust worden met maximaal 6 behandelinstrumenten en wordt geleverd met een voetbediening inclusief sensor.

TOPCARTmobil 4+
Gigadent

onbeperkte mogelijkheden om kwalitatieve mondzorg te kunnen leveren.

Gigadent

olievrije compressor

met 100% schone lucht

De ingebouwde, olievrije compressor van Dürr zal uw tandheelkundige behandelingen ondersteunen met 100% schone lucht en de twee autoclaveerbare wateropslagtanks, gemaakt van roestvrijstaal, zorgen voor voldoende watertoevoer naar de instrumenten.


Het TOPCARTmobil 4+ kan worden aangesloten op een standaard stopcontact en vereist geen technische installatie. Zo kan het moeiteloos van de ene kamer naar de volgende worden verplaatst.

10 jaar

gigadent

Al meer dan 10 jaar staat de naam Gigadent Deutsche Dental GmbH voor technische vooruitgang en zeer goede kwaliteit op het gebied van de tandheelkundige apparatuur. Het assortiment van Gigadent bestaat onder andere uit mobiele behandelunits en mobiele tandheelkundige carts (met ingebouwde compressor).

specificaties

gigadent to[pcartmobil 4+

  • Stille, olievrije krachtige compressor van DÜRR Dental

  • 100% hygiëne dankzij olievrije koel- en aandrijflucht

  • Voldoet aan DIN EN 171 door middel van een waterafscheidingssysteem

  • Individueel uit te rusten met maximaal 6 instrumenten

  • Inclusief voetbediening met sensor

meer informatie

contact

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?


Dentalair Dordrecht: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00


Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

bottom of page