top of page
Anatom_logo.png

Heka Dental

G+

heka g+

esthetiek en functionaliteit

Bij het ontwerpen van de Heka G+ is Heka er in geslaagd om esthetiek te combineren met functionaliteit. De ergonomische kwaliteit en betrouwbaarheid van de G+ vormen de perfecte keuze voor alle tandartspraktijken die op zoek zijn naar een elegante en ruimtebesparende oplossing.

G+
Heka Dental

De Heka G+ is ontwikkeld om het praktijkteam maximaal te ondersteunen tijdens de dagelijkse werkzaamheden

Heka Dental

Het unieke ontwerp

strakke lijnen en glazen oppervlakken

De Heka G+ is geheel opgebouwd uit roestvrij staal, aluminium en gehard glas. Het unieke ontwerp van de Heka G+ komt tot uiting in de strakke lijnen en de glazen oppervlakken met hierin geïntegreerde displays. De integratie van aanraaktoetsen en verlichte pictogrammen onder het gehard glas betekent dat de oppervlakten sneller en efficiënter gereinigd kunnen worden. Het zorgt tevens voor een gestroomlijnde look met meer rust voor de ogen.

sinds 1965

heka dental

Heka Dental levert sinds 1965 tandheelkundige behandelcentra aan tandartsen over de hele wereld en is nu een toonaangevende leverancier van tandheelkundige behandelcentra in Scandinavië.

Het is een familiebedrijf met al zijn productie, ontwikkeling en administratie gecentraliseerd in Denemarken.

Alle fasen van de operaties zijn ISO-gecertificeerd, wat een hoge kwaliteit op alle gebieden garandeert.

Heka Dental past kwaliteit en design aan de individuele eisen van onze klanten aan.

meer gevoel

bij de stoel

De Heka G+ is uitgevoerd met hangende instrumentenslangen. De lange instrumentenslangen geven u tevens de beste mogelijkheden om ergonomisch verantwoord te werken.

De behandelstoel, met smaller wordende rugleuning, zorgt ervoor dat het behandelingsgebied goed bereikbaar is en biedt de behandelaar een flexibel bewegingsbereik van 180 graden rondom de patiënt. Door de inklapbare beenleuning kan de patiënt eenvoudig in en uit de behandelstoel stappen en zorgt de speciaal gevormde stoffering voor een prettige zitcomfort.

meer informatie

contact

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?


Dentalair Dordrecht: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00


Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

bottom of page