top of page
Anatom_logo.png

Heka Dental

S+

Heka S+

vertrouwde ergonomische kwaliteit

Bij het ontwerpen van de Heka S+ is Heka geslaagd om esthetiek te combineren met functionaliteit. De vertrouwde ergonomische kwaliteit en betrouwbaarheid van de Heka S+ vormen de perfecte keuze voor alle tandartspraktijken die op zoek naar een elegante en ruimtebesparende oplossing. De Heka S+ is ontwikkeld om het praktijkteam maximaal te ondersteunen tijdens de dagelijkse werkzaamheden en biedt een comfortabele behandelervaring voor de patiënten.

S+
Heka Dental

Het unieke ontwerp van de Heka S+ komt tot uiting in de strakke lijnen en de glazen oppervlakken

Heka Dental

standaard uitgevoerd

uitgebalanceerde zweeparmen

De Heka S+ is standaard uitgevoerd met uitgebalanceerde zweeparmen. Elk instrument is afzonderlijk uitgebalanceerd met een veer, die het gewicht van het instrument neutraliseert zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Je kunt nauwkeurig werken en uw pols en onderarm worden zo min mogelijk belast.

sinds 1965

heka dental

Heka Dental levert sinds 1965 tandheelkundige behandelcentra aan tandartsen over de hele wereld en is nu een toonaangevende leverancier van tandheelkundige behandelcentra in Scandinavië.

Het is een familiebedrijf met al zijn productie, ontwikkeling en administratie gecentraliseerd in Denemarken.

Alle fasen van de operaties zijn ISO-gecertificeerd, wat een hoge kwaliteit op alle gebieden garandeert.

Heka Dental past kwaliteit en design aan de individuele eisen van onze klanten aan.

meer gevoel

bij de stoel

De behandelstoel, met smaller wordende rugleuning zorgt ervoor dat het behandelingsgebied goed bereikbaar is en biedt de behandelaar een flexibel bewegingsbereik van 180 graden rondom de patiënt. Door de inklapbare beenleuning kan de patiënt eenvoudig in en uit de behandelstoel stappen en zorgt de speciaal gevormde stoffering voor een prettige zitcomfort.

meer informatie

contact

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?


Dentalair Dordrecht: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00


Wilt u worden teruggebeld? Klik dan op contact en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

bottom of page