top of page
Anatom_logo.png

Heka Dental

Unicline S

de patiënt kan optimaal ontspannen

terwijl jij aan het werk bent

De Heka UnicLine S biedt de patiënt de optimale kans om te ontspannen, terwijl de tandarts en assistent rustig en efficiënt werken. Bij het ontwerpen heeft Heka geprobeerd om esthetiek te combineren met functionaliteit. De solide constructie van aluminium en het mooie, strakke Scandinavische design zorgen voor een aangename en ontspannen werkomgeving voor zowel tandarts als patiënt.

Unicline S
Heka Dental

de Unicline S kan in slechts enkele seconden van rechts- naar linkshandig gebruik worden omgeschakeld.

Heka Dental

De behandelstoel

prettig zitcomfort

De behandelstoel met smaller wordende rugleuning zorgt ervoor dat het behandelingsgebied goed bereikbaar is. Door de inklapbare beenleuning kan de patiënt eenvoudig in en uit de behandelstoel stappen en zorgt de speciaal gevormde stoffering voor een prettige zitcomfort.

sinds 1965

heka dental

Heka Dental levert sinds 1965 tandheelkundige behandelcentra aan tandartsen over de hele wereld en is nu een toonaangevende leverancier van tandheelkundige behandelcentra in Scandinavië.

Het is een familiebedrijf met al zijn productie, ontwikkeling en administratie gecentraliseerd in Denemarken.

Alle fasen van de operaties zijn ISO-gecertificeerd, wat een hoge kwaliteit op alle gebieden garandeert.

Heka Dental past kwaliteit en design aan de individuele eisen van onze klanten aan.

meer informatie

Unicline S

De behandelstoel kan eenvoudig worden versteld door middel van een voetpedaal. Deze unieke gepatenteerde voetbedoening kan vanuit alle richtingen geactiveerd worden, zowel met de rechter- als linkervoet. Zo is het voetpedaal vanuit wisselende werkposities altijd met een ontspannen voet te bedienen.


De instrumenten met slangen vormen een centraal element bij de ondersteuning van een ergonomische werkhouding.


Daarom is elk instrument afzonderlijk uitgebalanceerd met een veer, die het gewicht van het instrument neutraliseert zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Hierdoor kunt u nauwkeurig werken en wordt uw pols en onderarm zo min mogelijk belast.meer informatie

contact

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?


Dentalair Dordrecht: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00


Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

bottom of page