Anatom_logo.png

Planmeca

I CLASSIC

solide en duurzaam

voor dagelijkse werkzaamheden

De Planmeca Compact i Classic is een solide en duurzame behandeleenheid ontworpen om de dagelijkse werkzaamheden van de behandelaar zo soepel mogelijk te maken. De naadloze oppervlakken, vervaardigd uit aluminium met poedercoating, voldoen tevens aan de strengste eisen op het gebied van infectiebeheersing.

Anatom_Hospital 3010_ComImg.png
Anatom_Hospital 3010_Bannerimg550x550.png

de goed ingestelde instrumentarmen zorgen ervoor dat de instrumenten ergonomisch te gebruiken zijn.

stoel_alone_1.png

de zwevende behandelstoel

een prettige zitervaring

De zwevende behandelstoel met smaller wordende rugleuning zorgt ervoor dat het behandelingsgebied goed bereikbaar is en de goed ingestelde instrumentarmen zorgen ervoor dat de instrumenten ergonomisch te gebruiken zijn. Door de inklapbare beenleuning kan de patiënt eenvoudig in en uit de behandelstoel stappen en zorgt de speciaal gevormde stoffering voor een prettige zitervaring.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1

planmeca dental

officiële dealernetwerk

Planmeca Dental wordt wereldwijd gezien als een grote speler op het gebied van tandheelkundige apparatuur. Wij zijn verheugd dat de Planmeca group onze organisatie toevoegt aan het officiële dealernetwerk van Planmeca waarbij wij in direct contact staan met de Plandent organisatie in Finland.


Als officiële Planmeca Dealer (verkoop & service) biedt Dentalair de gehele producten portfolio van Planmeca aan. Het Planmeca assortiment bestaat onder andere uit: behandelstoel, behandeleenheid, behandelunit, röntgen apparatuur (CEPH, OPG, CT, CBCT, 3D mondscanner, dentale 3D printer, Conebeam). U kunt de producten in onze showroom in Leek en Dordrecht  vinden.

meer gevoel

bij de stoel

Alle denkbare bedieningsfuncties om infecties te voorkomen, zijn bij de Planmeca Compact i Classic geïntegreerd in het bedieningspaneel. Ze helpen het proces tegen infecties te versnellen, wat zorgt voor een snellere doorstroom van patiënten en een hogere kwaliteitsgarantie.

  • Duurzaam en praktisch ontwerp

  • Eenvoudige bediening

  • Veelzijdige instrumentenopties

  • Ergonomisch ontworpen behandelstoel

  • Bekleding van hoge kwaliteit

meer informatie

contact

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?


Dentalair Dordrecht: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00


Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.