top of page
Anatom_logo.png

Planmeca

I CLASSIC

De moderne klassieker

doeltreffende tandheelkundige eenheid

De Planmeca Compact i Classic is een solide en duurzame behandeleenheid met hangende behandelstoel voor optimale bodemvrijheid. Ontworpen om de dagelijkse werkzaamheden van de behandelaar zo soepel mogelijk te maken. De naadloze oppervlakken, vervaardigd uit aluminium met poedercoating, voldoen tevens aan de strengste eisen op het gebied van infectiebeheersing. De Compact i Classic is de koste efficiënte tandheelkundige eenheid met alle essentiële functies.

I CLASSIC
Planmeca

Makkelijk in gebruik, je kunt gelijk aan de slag.

Planmeca

Een ontspannen behandeling

voor tandarts en patiënt

De Compact i Classic zorgt zelfs bij langere bezoeken voor een ontspannen behandelervaring. Het ontwerp van de stoel volgt de vorm van het lichaam en biedt stevige ondersteuning, terwijl de hoofdsteun een comfortabele houding van het hoofd van de patiënt mogelijk maakt. Er kunnen armleuningen worden aangebracht voor extra ondersteuning. De Comfy bekleding, gemaakt van duurzaam kunstleer, staat garant voor comfort.

planmeca dental

officiële dealernetwerk

Planmeca Dental wordt wereldwijd gezien als een grote speler op het gebied van tandheelkundige apparatuur. Wij zijn verheugd dat de Planmeca Group onze organisatie toevoegt aan het officiële dealernetwerk van Planmeca waarbij wij in direct contact staan met de Plandent organisatie in Finland.


Als officiële Planmeca Dealer (verkoop & service) biedt Dentalair de gehele producten portfolio van Planmeca aan. Het Planmeca assortiment bestaat onder andere uit: behandelstoel, behandelunit, röntgen apparatuur (CEPH, OPG, CBCT, 3D mondscanner, dentale 3D printer). U kunt de producten in de showroom van Leek en Dordrecht bekijken.

meer gevoel

bij de stoel

Alle denkbare bedieningsfuncties om infecties te voorkomen, zijn bij de Planmeca Compact i Classic geïntegreerd in het bedieningspaneel. Ze helpen het proces tegen infecties te versnellen, wat zorgt voor een snellere doorstroom van patiënten en een hogere kwaliteitsgarantie.

  • Duurzaam en praktisch ontwerp

  • Eenvoudige bediening

  • Veelzijdige instrumentenopties

  • Ergonomisch ontworpen behandelstoel

  • Bekleding van hoge kwaliteit

meer informatie

contact

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?


Dentalair Dordrecht: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00


Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

bottom of page