Anatom_logo.png

Planmeca

I3

flexibele behandeleenheid

voor rechts- en linkshandige mondzorgprofessionals

De compacte en slimme Planmeca Compact i3 is een flexibele behandeleenheid, waarmee zowel rechts- als linkshandige mondzorgprofessionals comfortabel in elke positie kunnen werken. Het is ontworpen om de dagelijkse tandheelkunde te vereenvoudigen. Van de soepele armbeweging tot het intuïtieve aanraakscherm met gebruikersinstructies, elk detail is gericht op de gebruiker om de dagelijkse werkzaamheden zo soepel mogelijk te maken.

Anatom_Hospital 3010_ComImg.png
Anatom_Hospital 3010_Bannerimg550x550.png

De compacte, slimme en flexibele behandeleenheid

stoel_alone_1.png

veel ruimte

rondom het behandelingsgebied

De Planmeca Compact i3 beschikt niet over een spittoonzuil, waardoor er veel ruimte ontstaat rondom het behandelingsgebied en kan in slechts 10 seconden van rechts- naar linkshandig gebruik worden omgeschakeld door simpelweg het instrumentenpaneel te bewegen. Dit maakt het een praktische oplossing voor alle praktijken waar meerdere tandartsen dezelfde tandheelkundige behandeleenheid gebruiken.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1

planmeca dental

officiële dealernetwerk

Planmeca Dental wordt wereldwijd gezien als een grote speler op het gebied van tandheelkundige apparatuur. Wij zijn verheugd dat de Planmeca group onze organisatie toevoegt aan het officiële dealernetwerk van Planmeca waarbij wij in direct contact staan met de Plandent organisatie in Finland.


Als officiële Planmeca Dealer (verkoop & service) biedt Dentalair de gehele producten portfolio van Planmeca aan. Het Planmeca assortiment bestaat onder andere uit: behandelstoel, behandeleenheid, behandelunit, röntgen apparatuur (CEPH, OPG, CT, CBCT, 3D mondscanner, dentale 3D printer, Conebeam). U kunt de producten in onze showroom in Leek en Dordrecht  vinden.

planmeca compact i3

flexibele en ruimtebesparend

De behandeleenheid past in elke kliniekindeling en biedt voldoende werkruimte rondom de unit, zodat u comfortabel kunt werken, zowel zittend als staand. De kleine instrumentenconsole kan boven de patiënt worden geplaatst, waardoor het gemakkelijker wordt om de hele dag door een ergonomische houding aan te nemen. De draaifunctie van het apparaat kan worden gebruikt om fijne aanpassingen te maken volgens uw voorkeuren.

meer informatie

contact

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?


Dentalair Dordrecht: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00


Wilt u worden teruggebeld? Klik dan op contact en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.