top of page
Anatom_logo.png

Planmeca

I3

Ontworpen om lang mee te gaan

Gemaakt om te presteren

De compacte en slimme Planmeca Compact i3 is een flexibele behandeleenheid, waarmee zowel rechts- als linkshandige mondzorgprofessionals comfortabel en compromisloos in elke positie kunnen werken. Het is ontworpen om de dagelijkse tandheelkunde te vereenvoudigen. Van de soepele armbeweging tot het intuïtieve touchscreen, elk detail is gericht op de gebruiker om de dagelijkse werkzaamheden zo soepel mogelijk te maken.

I3
Planmeca

Eenvoud zonder af te doen aan efficiëntie.

Planmeca

veel ruimte

rondom het behandelingsgebied

De Compact i3 beschikt niet over een spittoonzuil, waardoor er veel ruimte ontstaat rondom het behandelgebied.  De Compact i3 kan in slechts 10 seconden worden omgeschakeld van rechts- naar linkshandig gebruik door simpelweg de afzuigarm en de instrumentenbrug te verplaatsen − zonder de operatielamp te hoeven verplaatsen. Dit maakt de Compact i3 een praktische oplossing voor alle praktijken waar de ruimte beperkt is en waarbij meerdere behandelaars dezelfde unit gebruiken.

planmeca group

officiële dealer

Planmeca Group wordt wereldwijd gezien als een grote speler op het gebied van tandheelkundige apparatuur. Wij zijn verheugd dat de Planmeca Group onze organisatie in het verleden heeft toegevoegd aan het officiële dealernetwerk van Planmeca waarbij wij onze producten direct van de Plandent organisatie in Finland betrekken.


Als de officiële Planmeca Dealer (verkoop & service) biedt Dentalair de gehele producten portfolio van Planmeca aan. Het Planmeca assortiment bestaat onder andere uit: behandelstoel, behandelunit, röntgenapparatuur (CEPH, OPG, CBCT, 3D mondscanner, dentale 3D printer). U kunt de producten in de showroom van Dordrecht en Leek bekijken.

planmeca compact i3

flexibel en ruimtebesparend

De Compact i3 biedt voldoende werkruimte om de behandelunit heen. De compacte instrumentenbrug kan boven de patiënt worden geplaatst waardoor het voor de behandelaar eenvoudiger is om de hele dag een ergonomische positie te behouden. De behandelstoel heeft een ‘swivel’ functie (handmatig tot 30° naar rechts of links draaien).

meer informatie

contact

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?


Dentalair Dordrecht: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00


Wilt u worden teruggebeld? Klik dan op contact en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

bottom of page