top of page
Anatom_logo.png

Planmeca

I3

Ontworpen om lang mee te gaan

Gemaakt om te presteren

De compacte en slimme Planmeca Compact i3 is een flexibele behandeleenheid, waarmee zowel rechts- als linkshandige mondzorgprofessionals comfortabel in elke positie kunnen werken. Het is ontworpen om de dagelijkse tandheelkunde te vereenvoudigen. Van de soepele armbeweging tot het intuïtieve touchscreen, elk detail is gericht op de gebruiker om de dagelijkse werkzaamheden zo soepel mogelijk te maken.

Anatom_Hospital 3010_ComImg.png
Anatom_Hospital 3010_Bannerimg550x550.png

Eenvoud zonder af te doen aan efficiëntie.

stoel_alone_1.png

veel ruimte

rondom het behandelingsgebied

De Compact i3 beschikt niet over een spittoonzuil, waardoor er veel ruimte ontstaat rondom het behandelgebied en kan in enkele seconden van rechts- naar linkshandig gebruik worden omgeschakeld door simpelweg de instrumentenbrug te bewegen. Dit maakt het een praktische oplossing voor alle praktijken waar meerdere tandartsen dezelfde unit gebruiken.

planmeca dental

officiële dealernetwerk

Planmeca Dental wordt wereldwijd gezien als een grote speler op het gebied van tandheelkundige apparatuur. Wij zijn verheugd dat de Planmeca Group onze organisatie toevoegt aan het officiële dealernetwerk van Planmeca waarbij wij in direct contact staan met de Plandent organisatie in Finland.


Als officiële Planmeca Dealer (verkoop & service) biedt Dentalair de gehele producten portfolio van Planmeca aan. Het Planmeca assortiment bestaat onder andere uit: behandelstoel, behandelunit, röntgen apparatuur (CEPH, OPG, CBCT, 3D mondscanner, dentale 3D printer). U kunt de producten in de showroom van Leek en Dordrecht bekijken.

planmeca compact i3

flexibel en ruimtebesparend

De Compact i3 biedt voldoende werkruimte om de behandelunit heen. De instrumentenbrug kan boven de patiënt worden geplaatst waardoor het voor de behandelaar eenvoudiger is om de hele dag een ergonomische positie te behouden.

Tevens is de behandelstoel dertig graden kantelbaar en kan daardoor in de gewenste werkhouding geplaatst worden.

meer informatie

contact

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?


Dentalair Dordrecht: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00


Wilt u worden teruggebeld? Klik dan op contact en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

bottom of page