top of page
Anatom_logo.png

Planmeca

I5

Ontworpen om lang mee te gaan

Gemaakt om te presteren

De Planmeca Compact i5 behandelunit is de ideale toevoeging voor iedere tandartspraktijk. Het compacte, lichte en onderscheidende ontwerp van de Compact i5 is tijdloos. Het is de perfecte combinatie van functionaliteit, duurzaamheid, comfort, esthetiek en hygiëne.


Door de perfecte workflow maakt de Compact i5 het dagelijkse werk comfortabeler en minder stressvol.

Anatom_Hospital 3010_ComImg.png
Anatom_Hospital 3010_Bannerimg550x550.png

Door de inklapbare beensteun kan de patiënt eenvoudig in en uit de behandelstoel stappen.

stoel_alone_1.png

veel ruimte

rondom het behandelingsgebied

De zwevende behandelstoel, met smalle rugleuning, zorgt ervoor dat het behandelgebied goed bereikbaar is met veel werkruimte voor de assistent. De goed ingestelde instrumentarm zorgt ervoor dat de behandelinstrumenten ergonomisch te gebruiken zijn.


Het ontwerp van de stoel volgt de vorm van het lichaam en biedt stevige en comfortabele ondersteuning. Samen met de optioneleUltra Relax TM bekleding leidt dit tot een algehele aangename zitervaring.

planmeca dental

officiële dealernetwerk

Planmeca Dental wordt wereldwijd gezien als een grote speler op het gebied van tandheelkundige apparatuur. Wij zijn verheugd dat de Planmeca Group onze organisatie toevoegt aan het officiële dealernetwerk van Planmeca waarbij wij in direct contact staan met de Plandent organisatie in Finland.


Als officiële Planmeca Dealer (verkoop & service) biedt Dentalair de gehele producten portfolio van Planmeca aan. Het Planmeca assortiment bestaat onder andere uit: behandelstoel, behandelunit, röntgen apparatuur (CEPH, OPG, CBCT, 3D mondscanner, dentale 3D printer). U kunt de producten in de showroom van Leek en Dordrecht bekijken.

De Planmeca Compact i5

een goede investering voor de toekomst

Door de intelligente software-oplossingen van Planmeca kunnen praktijken de doorstroom van patiënten bijhouden, hun capaciteit optimaliseren, het gebruik van hun apparatuur monitoren en snel de gepersonaliseerde instellingen openen.


De Planmeca Compact i5 is ontworpen om op elk moment te kunnen worden geüpgraded met nieuwe functies. Daarom is het een goede investering voor de toekomst.

meer informatie

contact

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?


Dentalair Dordrecht: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00


Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

bottom of page