top of page
Anatom_logo.png

Planmeca

I5

Ontworpen om lang mee te gaan

Gemaakt om te presteren

De Planmeca Compact i5 behandelunit is de ideale toevoeging voor iedere tandartspraktijk. Het compacte, lichte en onderscheidende ontwerp van de Compact i5 is tijdloos. Het is de perfecte combinatie van functionaliteit, duurzaamheid, comfort, esthetiek en hygiëne.


Door de perfecte workflow maakt de Compact i5 het dagelijkse werk comfortabeler en minder stressvol.


De Compact i5 heeft een inklapbare beensteun en de zithoogte van de behandelstoel kan gevarieerd worden tussen 350-810 mm. Dit zorgt voor een eenvoudige in- en uitstap van de patiënt en is hierdoor geschikt voor zowel staande als zittende behandelingen.

I5
Planmeca

Door de eenvoudige in- en uitstap is de stoel geschikt voor zowel staande als zittende behandelingen.

Planmeca

veel ruimte

rondom het behandelingsgebied

Door de kleine stoelbasis en slanke rugleuning heeft de behandelaar veel bewegingsvrijheid. De behandelaar kan hierdoor dicht bij de patiënt komen en zorgt hiermee voor de meest optimale ergonomische werkhouding.


Het ontwerp van de stoel volgt de vorm van het lichaam en biedt stevige en comfortabele ondersteuning. Samen met de optionele Ultra Relax TM bekleding leidt dit tot een algehele aangename zit- en ligervaring.

planmeca group

officiële dealer

Planmeca Group wordt wereldwijd gezien als een grote speler op het gebied van tandheelkundige apparatuur. Wij zijn verheugd dat de Planmeca Group onze organisatie in het verleden heeft toegevoegd aan het officiële dealernetwerk van Planmeca waarbij wij onze producten direct  van de Plandent organisatie in Finland betrekken.


Als de officiële Planmeca Dealer (verkoop & service) biedt Dentalair de gehele producten portfolio van Planmeca aan. Het Planmeca assortiment bestaat onder andere uit: behandelstoel, behandelunit, röntgenapparatuur (CEPH, OPG, CBCT, 3D mondscanner, dentale 3D printer). U kunt de producten in de showroom van Dordrecht en Leek bekijken.

De Planmeca Compact i5

een goede investering voor de toekomst

Door de intelligente software-oplossingen van Planmeca kunnen praktijken de doorstroom van patiënten bijhouden, hun capaciteit optimaliseren, het gebruik van hun apparatuur monitoren en snel de gepersonaliseerde instellingen openen.


De Planmeca Compact i5 is ontworpen om op elk moment te kunnen worden geüpgraded met nieuwe functies. Daarmee is het ook een goede investering voor de toekomst.

meer informatie

contact

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?


Dentalair Dordrecht: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00


Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

bottom of page