Anatom_logo.png

Planmeca

I5

ideale toevoeging

voor iedere tandartspraktijk

De Planmeca Compact i5 behandeleenheid is de ideale toevoeging voor iedere tandartspraktijk. Het compacte, lichte en onderscheidende ontwerp van de Planmeca Compact i5 is tijdloos. Het is de perfecte combinatie van functionaliteit, duurzaamheid, comfort, veiligheid en schoonheid.

Van de soepele armbeweging tot het intuïtieve aanraakscherm met gebruikersinstructies, elk detail is gericht op de gebruiker om de dagelijkse werkzaamheden zo soepel mogelijk te maken

Anatom_Hospital 3010_ComImg.png
Anatom_Hospital 3010_Bannerimg550x550.png

Door de inklapbare beenleuning kan de patiënt eenvoudig in en uit de behandelstoel stappen

stoel_alone_1.png

veel ruimte

rondom het behandelingsgebied

De zwevende behandelstoel, met smaller wordende rugleuning, zorgt ervoor dat het behandelingsgebied goed bereikbaar is en de goed ingestelde instrumentarmen zorgen ervoor dat de behandelinstrumenten ergonomisch te gebruiken zijn. Door de inklapbare beenleuning kan de patiënt eenvoudig in en uit de behandelstoel stappen en zorgt de speciaal gevormde stoffering voor een prettige zitervaring.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1

planmeca dental

officiële dealernetwerk

Planmeca Dental wordt wereldwijd gezien als een grote speler op het gebied van tandheelkundige apparatuur. Wij zijn verheugd dat de Planmeca group onze organisatie toevoegt aan het officiële dealernetwerk van Planmeca waarbij wij in direct contact staan met de Plandent organisatie in Finland.


Als officiële Planmeca Dealer (verkoop & service) biedt Dentalair de gehele producten portfolio van Planmeca aan. Het Planmeca assortiment bestaat onder andere uit: behandelstoel, behandeleenheid, behandelunit, röntgen apparatuur (CEPH, OPG, CT, CBCT, 3D mondscanner, dentale 3D printer, Conebeam). U kunt de producten in onze showroom in Leek en Dordrecht  vinden.

De Planmeca Compact i5

goede investering voor de toekomst

Door de intelligente software-oplossingen van Planmeca kunnen praktijken de doorstroom van patiënten bijhouden, hun capaciteit optimaliseren, het gebruik van hun apparatuur monitoren en snel de gepersonaliseerde instellingen openen.


De Planmeca Compact i5 gaat gegarandeerd lang mee. Het is ontworpen om op elk moment te kunnen worden geüpgraded met nieuwe functies. Daarom is het een goede investering voor de toekomst.

meer informatie

contact

Wilt u  informatie over equipment of overige  inrichting voor uw praktijk of wilt u graag een afspraak maken in de showroom?


Dentalair Dordrecht: 078 - 654 37 37

Dentalair Noord: 0594 - 72 90 00


Wilt u worden teruggebeld? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.